jennyfathers

Fan va vi är bra.

Kategori: Vardagslivet

Vi är bäst..
Glitter har utsett oss på kungsport till bäst på service i hela SVERIGE!!! Grymt bra! 85 butiker och vi vann, det säger ju en hel del, eller?
Idag va cheferna på besök också.
Bc möte i stan så alla butikscheferna plus region och försäljningschef va inne i butiken för att se den nya inredningen. Nervöst va det men jag visste ju att dom skulle komma så jag va väl förberedd.
Härligt att vi fått ny musikspelare också för den kan inte spela den uttjatade glitterskivan så nu bestämmer vi musik själva.

                                     

Gick i stan en stund efter jobbet men hittade inget, så typiskt. Alltid när man vill handla så hittar man ingen men när man inte har några pengar då hittar man hur mycket som helst.
Sen åkte jag och Issa hem till Björn en stund och sen vidare till stan för en fika med Josse.
Vi planerade lite inför Josses födelsedag och bestämde oss för en liten utflykt nästa vecka också. Längtar..
Sen tog vi skåpbilen för en liten sväng i stan. Så sjukt rolig, haha! Riktigt underhållande faktiskt..

Imorgon blir det jobb och sen fika med Glittergirlsen Annie & Sandra...

28/9-09

Kategori: Mina naglar

Första arbetsdagen i nya butiken. Så stor skillnad, har gått runt i butiken helt snurrig och förvirrad men man vänjer väl sig får ja hoppas. Imorgon får vi fin besök, Cheferna är i stan och dom ska hälsa på mig för dom är nyfikna på den nya butiken. Nervöst fast jag har träffat dom innan men imorgon blir det skärpning, ordning och reda haha!
Ska nog gå förbi Arkaden imorgon för dom är också nyrenoverade.
Nyfiken på hur den ser ut. Spännande!
Efter det blir det nog lite shopping på stan om jag hittar något.

Satt på bussen imorse när min syster ringde, vi bestämde en tid för när jag skulle göra nya naglar. Det blir nog fruktnaglar nästa gång haha. Lite roligt och annorlunda.
Nu har jag leopardnaglar men det va ju ett tag sen jag gjorde dom så nu är det snart dags för nya. Sjukt snabbt naglarna växer när man inte vill att dom ska göra det.
          
                                      

Kom precis på att jag köpte 2 trisslotter i lördags som jag inte hunnit skrapa ännu. Hoppas jag vinner 50 000 kr/ månad för det skulle jag verkligen behöva nu men vem skulle inte det...

Lööördag!

Kategori: Vardagslivet

Jag hatar västtrafik. Alltid är det nåt som blir fel.
Igår stod jag och väntade på bussjäveln i över 30 minuter men den kom aldrig så skulle jag precis ringa taxin och då kom den såklart.
Dom håller ju på att lägga nya spår eller nåt så det går ersättningsbuss från saltholmen till majorna men dom är så dumma i huvudet att dom inte ens lyckats tajma in bussarna med vagnarna för när alla hoppade av i majorna för att byta till 11:an så åkte den precis förbi. Lyckat!
Detta arbete kommer typ hålla på i en månad, så jobbig och jag längtar verkligen tills det är över.

Va helt slut i kroppen igår när jag kom hem från jobbet. Mycket jobb dessa 2 dagar men det har det allt varit värt. Igår blev vi äntligen klara med allt, hann till och med städa p-rummet och till sist en fika. Fick en blomma från chefen som tack för hjälpen och godis från byggarbetarna som en liten ursäkt för att dom lämnat allt så stökigt.

När jag hoppat ut från duschen ringer Issa för att kolla ifall jag ville träffas och dricka lite, jag skulle precis träffa Joel så jag och Joel åkte hem till Björn en stund och sen åkte vi alla hem till Joel för han hade alkoholen men först stannade vi för att hämta upp Cicilia. Satt hos Joel en stund och sen tog vi taxin till Flame.
En rolig kväll men det va ju ett tag sen jag drack så jag va allt lite känslig mot alkoholen haha!

Idag är man lite bakfull men det får man allt tåla.
Jag och pappa skjutsade Philip till sjukhuset och sen åkte vi till Robin för att tända ett ljus och sen för att köpa lite mat. När jag kom hem åt jag Sushi och tittade på One tree hill som jag hade spelat in.

Så himla bra.. och så himla gott..

Är sjukt trött så ska nog sova snart.
Natti natti!

Jobb, jobb, jobb!

Kategori: Vardagslivet

Massa jobb idag. Började kl 10:00 och slutade väl vid 20:30 eller nåt. Mycket att göra men alldeles för lite tid, tyvärr. Hade verkligen velat öppna butiken imorgon men det får bli på söndag istället. Fan va stökigt och dammigt allt var och undrar va fan byggarbetarna tänkte med och städfirman haha, inga man kommer att ta hjälp utav igen.
Imorgon blir det mera jobb. Börjar klockan 8:00 och får se hur lång tid det tar innan vi blir klara.
Dom  har ju tagit bort spårvagnsspåret nu så det går ersättningsbuss istället. Mycket krångel tycker jag så är det någon som känner för att skjutsa mig till jobbet imorgon är det bara att höra av sig haha! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att nana kudden.

Godnatt!

Livet är allt för orättvist
Tänker på dig och hoppas att du snart blir bra..

I pray to God for you!

Kategori: Vardagslivet

Imorgon blir det jobb igen. Vad jag har längtat. Tyvärr har det blivit lite förseningar med renoveringen pga att dom stött på lite problem. Kommer antagligen jobba hela kvällen men det kommer bli kul.
Har varit med Ida en stund idag och kollat på idol och ätit sushi. Mums!
Erik är min idol, han är så himla bra.

                                                                                                                           

Varför händer det alltid hemska saker till människor som inte förtjänar det.
Du kommer att klara detta, du är stark.
Du har alla vid din sida och vi hoppas att operationen går som den ska.

Jag ber till Gud för dig och hoppas att du snart blir friskt.

 

 

Onsdag.

Kategori: Vardagslivet

Blev besviken för trodde att den nya säsongen av Grey's Anatomy skulle börja idag men så var det visst inte utan de nya avsnitten kommer nästa vecka. Idag visade dom de sista avsnitten från förra säsongen vilket va väldigt bra eftersom det va ett tag sen man såg dom och har ju glömt hur allt slutade. Så sorgligt! Även fast jag sett allt innan så började jag gråta. Vill inte att Izzy och George ska försvinna ur programmet..                                                                      



   Fight for your life!

Seeeg!

Kategori: Vardagslivet

Vilken dag..
Har varit hur seg som helst och inte orkat göra speciellt mycket.
Legat i sängen nästan hela dagen och när mamma slutade träffade jag henne en stund och vi åkte ut med bilen en sväng för att övningsköra. Gick lite i affärer också för att hitta en jacka till mamma men hittade ingen fin sen köpte vi var sin sallad. Efter det blev jag skjutsad hem till joel och vi åkte till media markt för att köpa en ipod, sen åkte vi hem och tittade på idol.

Imorgon blir det bilskolan IGEN!
Har en dubbel körlektion men jag orkar typ inte.
Så himla tråkigt vill bara få det överstökat så jag får mitt jävla körkort någon gång.
Någon som har en teoribok att låna ut föresten?
Och vad ska man hitta på efter det då? Känns som det inte finns något att göra. Tråkiga Sverige!
Hade jag varit rik eller smart nog att spara pengar så hade jag inte stannat en minut längre.

Tiden går alldeles för fort. Jag vill ha sommar igen för det känns som allt va mycket lättare då.
Jag brydde mig inte men nu bryr jag mig igen. Jag hatar att jag bryr mig!
Kommer inte ihåg att denna känslan va så jobbig...

Run for your life!

Kategori: Vardagslivet

Det gick rätt bra på bilskolan idag men blev typ sjuk och fick kramp i magen,yrsel och spy färdig så pappa kom och hämtade mig, kom hem och åt lite mat sen la jag mig i sängen och vilade en stund och allt blev mycket bättre.
Sedan träffade jag issa och vi åkte till frölunda torg och köpte oss var sin sallad, jättegod sallad har dom speciellt kycklingen. Vi tog med oss maten hem till björn och kollade sedan på tv. Fet som jag är blev jag självklart sugen på godis så vi gick och köpte massa, lösgodis och pringles blev det. Björn poppade popcorn och jag åt typ upp dom med haha!
Måndag idag så det var dags för svenska hollywoodfruar.
Den där Anna Anka tål jag bara inte, fan va jobbig hon är och ful dessutom.

Sen när jag och issa skulle gå hem hända något hemskt.
Vi gick ut genom porten och där står en kille/gubbe som vi trodde hade låst ute sig typ men nej han stod där vinglandes och pratade med sig själv men när han såg oss började han säga massa läskiga grejer. Först försökte vi vara lunga och gå långsamt iväg men han följde efter, vi tittade på varandra och började springa och skrek för livet. Längre ner på gatan stod bilen parkerad så vi hoppade in snabbt och låste så fort vi kunde och körde sedan iväg. Faaan va läskigt, vilket jävla freak!

Dags att sova, upp till bilskolan imorgon igen..

090920

Kategori: Vardagslivet

Oj! trodde aldrig att jag var den som skulle börja blogga, men varför inte?
Synd bara att jag inte förstår hur man gör för att fixa iordning sidan, men men den får helt enkelt se ut såhär tills jag klurat ut det.

Nu är helgen slut men min ledighet fortsätter..
Renovering sker just nu i butiken så vi ska ha stängt i ett par dagar. Härligt härligt!
Ska försöka att gå upp ganska tidigt dessa dagarn ändå så jag får lite gjort. Ska nog sätta mig och plugga på bilskolan en stund varje dag för om jag klarar proven på deras datan så bokar dom teoriprovet och uppkörningen åt mig. Dom tycker redan att jag kör bra och att jag är redo för körprovet men det är bara teorin som jag har problem med. Det är så himla mycket man ska kunna och jag är inte den bästa på att plugga, dessutom är jag lite lat också haha men jag vill så gärna ha mitt körkort nu!!!

Imorogn är det ny vecka så jag tänkte att det passar bra att börja med dieten igen, ingen mat på minst en vecka fast så himla jobbigt va det faktiskt inte men jag var ju så pepp i början så får se hur det går denna gången.
Jag tänkte faktiskt va så duktig att jag tar ett par varv i slingan innan frukostdrinken.
En mycket bra start på dagen och sen till bilskolan.
Jag måste klara proven!!!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Vardagslivet