jennyfathers

Hårförlängning!?!

Kategori: Vardagslivet

Jag är så jäkla trött på mitt korta fula hår just nu.
Känner mig som en pojk typ och kan ju inte göra något fint och roligt med det alls.
Jag är så sugen på att gå till en salong och fixa så jag får en fin hårfrlängning men det kostar ju rätt så mycket men det kanske det är värt, eller?
Jag menar gör man det på salong så blir det iallafall rätt gjort och ser snyggt och naturligt ut och det är ju precis det jag vill.
Har tittat runt lite och för att göra det på en salong så kostar det ungefär 3500-6000 beroende på hur långt och hur många slingor man behöver.
Men och andra sidan så sköter man det rätt så kan det hålla i ca 3 månder sen tror jag att man kan sätta om samma hår igen och det blir det inte lika dyrt eftersom man bara betalar för insättningen.

                      

Sen har jag ju clip on hår här hemma men det är inte samma sak för man ser ju oftast skillnaden på det egna håret och löshåret.
Gör man det på salong så klipper dom in det så att det går ihop men det egna håret eller vad man ska säga.
Sen är mitt hår här hemma ca 50 cm och jag tycker det är för långt för då ser man verkligen att det är fejk.
Jag skulle vilja ha ca 40 cm så att det ändå ser naturligt långt ut + att det inte blir värsta förändringen.
Det jag vill är ju bara att håret ska bli lite längre så att jag kan locka det och lite så och då tycker jag 40 cm räcker för mig.

Gummistövlar!

Kategori: Shopping / Vill ha!

Wooho nu har mina gummistövlar kommit som jag beställde i söndags.
Jag ska åka och hämta ut dom med Joel sen efter jobbet och när han är klar på gymmet.
Tycker dom är så himla fina och hoppas att jag tycker det sen när jag testar dom också för ibland är dom finare på bild än i verkligheten.


     

Har länge velat ha ett par gummistövlar men tycker inte om de klassiska för jag vill helst inte att man ska se att det är gummistövlar och tycker att dessa ser ut som ett par vanliga skor som man slipper skämmas när man har på sig.

Jag menar så jäkla mycket som det regnar här i Sverige så bör alla äga ett par.
Och om dom är så fina som dom är på bilden så kommer jag älska att ha på mig dom och ha dom typ hela vintern när det regnar, snöar och är slask på gatorna.

Helgen.!

Kategori: Vardagslivet

Har varit ledig fredag och lördag denna veckan så vi hade bestämt att vi skulle ha tjejkväll och gå ut och så för det var evigheter sen nu.
Satt först här hemma hos mig och Joel och sen drog vi in till stan.
Riktigt lyckad kväll och det var den roligaste utgång jag haft tror jag, får göras om snart!
Först drog vi till Push där vi hade sjukt skoj och sen vidare till Peacock där vi säkert också hade riktigt skoj fast ingen av oss kommer ihåg något från när vi var där inne haha!

                      

Lyckad jäkla kväll iallafall och kan säga att i lördags var jag inte levande, värsta bakfyllan i mitt liv tror jag men det var det faktiskt värt för en gångs skull :)

Tur att jag har en pojkvän som var så himla snäll och tog hand om mig som om det vore min sista dag på jorden, Älskar dig! ♥

Torsdag.

Kategori: Vardagslivet

Har känt för att storstäda här hemma men har inte haft någon ork till det men igår satte jag igång men att damma överallt och bytta sängkläder för idag ska det tvättas.
Sen tidigare i veckan storstädade Joel badrummet och ikväll eller imorgon tänkte jag att jag skulle dammsuga och sen är ju allt klart :)
Ena garderoben är till och med rensad och allt har hängts upp fint men har ju byrån kvar men det orkar jag inte just nu, får vänta tills jag ska rensa ut alla sommarkläder och så.

Älskar att ha det städat synd bara att det blir så stökigt snabbt, jag skyller på Joel ;)

Bc möte!

Kategori: Vardagslivet

Nu ska jag strax in till stan, först in till jobbet en sväng och skriva ut lite papper sen vidare till Nordstan för Butikschefs möte hela dagen.
Blir alltid lika nervös fast jag egentligen inte har något att vara nervös över för allt kommer ju gå bra + att jag gillar att ha ordning och reda så jag har koll på det mesta :)

Sunsilk.

Kategori: Shopping / Vill ha!

Har hört att Sunsilk Damage Reconstruction Program ska vara väldigt bra så varför inte testa?

Om produkten står det: Vid användning av hela serien kan du på bara två veckor reparera och återuppbygga ett helt år av skador på ditt hår.

                     

Köpte hela serien inne på H&M igår så nu ska jag se om den är så bra som alla säger, Hoppas!

!

Kategori: Vardagslivet

Ska alla lediga helger vara som denna så finns det typ ingen mening med att vara ledig.
Hur jäkla tråkigt som helst, man hade ju faktiskt lika gärna kunnat jobba. BITTER!!!

VILL HA!

Kategori: Shopping / Vill ha!

Åh så fina dom är och jag tänkte att jag skulle beställa dom på Scorett eftersom man får 20% nu på webshopen om man är medlem men dom är slut :(  Så jävla typiskt!!

Sen finns dom på en annan hemsida också där dom är billiga men där kostar frakten 150 kronor så det känns lite onödigt ifall storleken inte skulle passa eller nåt är fel liksom.
                          
Det som jag älskar så mycket med dom är färgen, dom känns så höstiga på något sätt.
Tror detta är min nya favorit färg så jag hoppas jag hittar massa fina tröjor och koftor i denna färgen som jag kan ha när vintern kommer.

Jag är typ den enda som längtar till hösten och alla dom mysiga kläderna, haha!
Kommer väl antagligen ångra mig att jag sa något sen när det kalla och långa vintern kommer men just nu tycker jag bara det ska bli mysigt :)

Min fredagskväll.

Kategori: Vardagslivet

Igår efter jobbet åkte jag hem och var jätte trött, andra dagen denna vecka som jag inte haft tid till att ta någon rast.
Jag var så himla trött och seg och ville egentligen bara ligga hemma och slappa men istället så åkte vi in till stan för att gå på bio med Issa och Björn.

                                         

Inte riktigt min typ av film + att jag egentligen ville se en komedi men filmen var faktiskt bra.

Langos!

Kategori: Bilder


Glada lilla Issa i regnet :)

Shopping.

Kategori: Shopping / Vill ha!

Här är de senaste skorna jag har köpt :)
Tror det var i förra veckan eller nåt och kände att jag behövde lite nytt.

Ena paret är ett par vinterstövlar, kommer ju inte börja använda dom direkt men tycker om att vara ute i god tid så man inte står där utan sen när kalla vintern kommer.
Andra paret är ett par typ svart/gråa pumps och jag har alltid velat ha ett par men inte hittat några som jag tyckt om men dessa var fina men lite obekväma så är inte helt 100 än på om jag ska behålla dom eller inte.
De sista paret är hur bekväma som helst och inte så himla höga och det är det jag gillar med dom, att man kan ha på sig dom utan att bli jättelång och så tror jag inte att man kommer känna sig allt för uppklädd heller så det är ju skönt.


                       


Skorna ser mycket bättre ut i verkligheten än vad dom gör på bilderna här.

Det jobbiga är att jag ofta ligger mellan 2 olika storlekar när det gäller skor och man vill ju inte ha skor som känns lite, lite för små så då tar jag typ alltid dom som är lite för stora men det är också rätt jobbigt att gå i ibland men får nog ta och lägga in en extra sula eller nåt så ska det nog gå bra.

Fredag.

Kategori: Vardagslivet

Idag är sista jobbdagen denna veckan sen är jag ledig hela helgen :)
Vi får väl se om man kanske hittar på något skoj, men på söndag ska jag iallafall in till Göteborgskalaset för det är ju Rixfm festival på Kungstorget.
Erik Hassle kommer och han missade jag ju förra året sen kommer även Chris Media mfl.

Sen är det ju dags att börja planera kräftskivan också :)

Min lediga dag!

Kategori: Vardagslivet

Sitter och tittar på Våra bästa år :) Hur länge sen va inte det liksom?

Ska bara titta klart och dricka upp mitt kaffe sen ska jag göra mig klar för att åka in till stan.
Ska ju fixa naglarna idag, först hade jag tänkt att ha franskt för det var ett tag sen men nu har jag börjat ångra mig och tror det blir något rosa glitter eller nåt istället.
Kanske ändrar mig helt och hållet när jag kommer till salongen också och ser på alla fina färger, det brukar nämnligen bli så.  

Men innan nageltiden ska jag gå en stund på stan, dels för att reklamera väskan och sen vill jag kolla lite på skor och nån höstjacka.
Har sett en som verkar fin i H&M katalogen men tror inte den har kommit in i butik än.

Sen när jag är klar med allt så kanske jag ska möta upp Anki och gå en sväng på kalaset.

                                       

Isåfall ska vi nog äta Churros eller vad det heter, så gott!
Typ spanska våfflor med socker och kanel på fast man kan välja lite annat också som typ grädde och sylt och choklad och så.

ÄLSKAR DIG!!!

Kategori: Vardagslivet



♥  ♥  ♥

Gbgkalaset!

Kategori: Vardagslivet

Jag ska strax åka och jobba och imon är man ledig :)
Ska bli lika skönt som alltid men har en del att fixa, dels reklamera en väska jag köpte i somras som reda har gått i sönder.
Men jag hittade en annan jättefin väska som jag köpte förra väskan så jag är glad ändå :)

Sen är det äntligen dags att fixa naglarna igen, känns som om det var 100 år sedan typ.
Nä men tror det är minst 6 veckor sedan och jag har lyckats hålla alla naglar kvar men tror det är så att dom håller mycket bätte när man har sina egna under än när man har tippar.

Göteborgs kalaset började igår och idag efter jobbet ska jag träffa Issa och äta langos, mums!

                  
                     

Audrina Patridge.

Kategori: Vardagslivet

Söndag och ösregn, vad gör man??

Perfekta dagen att slappa i soffan och titta på nån bra film eller serie som det blev för min del.
Först blev det ett avsnitt av Jersey Shore sen kom jag på att jag inte hade sett klart på Audrina show som jag började se på nu i veckan.
Hade för mig att jag skulle börja titta på avsnitt 8 men när jag började titta så märkte jag att jag redan hade sett det så det fick bli avsnitt 9 istället, näst sista på säsongen så de va lite tråkigt för jag vill ju se mera men förhoppningsvis så kommer det en ny säsong snart.
Avsnitten är ju typ bara 20 minuter långa så nu har jag sett alla 10 men här under är det första avsnittet på säsongen för er som vill börja kolla nu :)

           

Jag har ju sett alla avsnitt av The Hills också och kunde inte tänka mig att Audrinas familj skulle vara sån här, jag fick mig typ en chock!
Är så himla glad att jag inte har en sån familj och speciellt inte en sån mamma. Shit asså!

Jag älskar alla i min familj över allt annat på denna jord ♥ ♥ ♥

Bridesmaids!!!

Kategori: Vardagslivet

Asså filmen igår var typ den roligaste filmen jag sett i hela mitt liv.
Vi alla fick typ kramp i magen för att man skrattade verkligen igenom hela filmen.

Galet bra va den!! Så för er som inte har sett den, SE DEN!!!

Biokkväll!

Kategori: Vardagslivet

Kom hem för en stund sen och Joel var så snäll som kom och hämtade mig från jobbet.
Det öste verkligen ner med regn och mitt paraply gick i sönder imorse + att det åskade och jag är livrädd för åska och blixtrar.

Jag ska strax in till stan igen för en fika och sen blir det bio med mina kära arbetskamrater.
Behöver inte betala en krona för vi har nämnligen vunnit en biokväll för vi är så jäklans bra!! :)
                     

Beyoncé.

Kategori: Musik

Måndag morgon!!

Kategori: Vardagslivet

Herregud va trött jag är just nu och ville inget annat än att ligga kvar i sängen och sova ett par timmar till när jag hörde den hemska väckarklockan ringa.
Men denna veckan blir det 6 dagar med jobb så det är bara att sätta igång.
Idag är det ett långpass från 9:00-19:15 och kommer vara så trött se är jag har slutat och gå och lägga mig på en gång typ, längtar redan tills ikväll då jag ska få gå och lägga mig och sova i våran sköna säng. Haha!

Men nu måste jag sätta fart om jag ska hinna till jobbet i tid.
Så strax är det bara att ta sig ut i regnet och promenera bort till vagnen.
Önskar att jag hade ett par gummistövlar men äger inga än fast jag har hittat ett par som är jättefina som jag antagligen ska köpa nästa vecka när jag fått lön :) Men idag får jag helt enkelt nöja mig med tygskor.

Nytt!

Kategori: Shopping / Vill ha!

Lite shopping blev det allt igår :)

2 nya örhängen och 2 små klämmor från Glitter och en ny rouge från H&M för den jag har här hemma gick i sönder i resväska så nu är det bara massa smulor som hamnar precis överallt.

                     

Får se om det blir lite mera shopping idag för ska till Frölunda torg om en stund med Issa.

Nu har jag fått nog av dig!

Kategori: Musik

Första jobbveckan!

Kategori: Bilder

Och det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli för jag kom in i allt på en gång.
Så dessa 2 dagar på jobbet har varit jätte roliga faktiskt förutom att jag har så sjukt ont i mina fötter trots inläggen.

Sen har jag en rätt så kort vecka denna vecka för imorgon är jag ledig och även lördag och söndag så det ska bli skönt för Joel har ju fortfarande semster.

Helst av allt skulle jag vilja vara ledig varje helg så man kan hitta på massa skoj så som förra helgen då vi först var här och firade Joel och sen gick ut.

                      
                      

Och som det ser ut just nu så blir det även fest med utgång denna helgen också :)