jennyfathers

đŸ˜©đŸ˜©đŸ˜©

Kategori: Vardagslivet

Tror jag börjar bli sjuk :( kan inte sova och det Àr typ storm ute sÄ de gör de inte lÀttare heller. Ont i halsen och kÀnner mig febrig och hittar inga vÀrktabletter... Ska dessutom upp och jobba om 3 timmar.. Trött och jÀkligt bitter!!!

Senaste..

Kategori: Vardagslivet

Phille var ju hemma och hÀlsade pÄ förra helgen sÄ vi passade pÄ att ha familjefrukost innan jag skulle jobba.
JÀtte gott och jÀtte mysigt! :) inte vant mig riktigt att han inte bor hÀr lÀngre men nÀsta mÄnad Äker vi och hÀlsar pÄ.


I tisdags blev det tapas med jobbet, hur gott som helst. Älskar verkligen tapas! Sen vidare till Jill pĂ„ Rondo med resten av kollegorna. Lyckad kvĂ€ll! Och mycket trött dagen efter men nu Ă€r det helg och jag Ă€r ledig :)





Nu ska jag vĂ€cka Ă€lsklingen som ligger sĂ„ sött och sover hĂ€r bredvid 😘

Helgen!

Kategori: Vardagslivet

I fredags kom Mats mamma och morfar förbi pĂ„ middag. Dom hade inte sett lĂ€genheten innan och dom tyckte den va jĂ€tte fin 😊 i lördags blev de lunch pĂ„ torget och pĂ„ kvĂ€llen Ă„kte vi hem till Sanna och Alf. Dom har flyttat och lĂ€genheten var jĂ€tte fin och vĂ€ldigt mysig.. Spelade spel och Ă„t ostbricka 😋 sen in till stan. Bra ledig helg! 




Jobb jobb jobb

Kategori: Vardagslivet

Jobbat en hel del de senaste och denna veckan började jag med att jobba 8-19:15 och idag började jag 9 och Ă„kte inte frĂ„n jobbet förens vid 20:30... Helt slut och imorgon börjar jag 9 igen. Och efter jobbet ska jag direkt till skolan đŸ˜©Konstigt nog sĂ„ kan jag Ă€ndĂ„ inte sova!?!? FĂ„r helt enkelt ta igen sömnen till helgen för jag Ă€r ledig fredag-söndag 😊