jennyfathers

Tisdag

Kategori: Vardagslivet

Efter jobbet idag hade jag tänkt att shoppa lite nya kläder och ett par skor jag velat ha ett tag men skorna fanns inte 😔 verkar inte vara så lätt att få tag i damstorlek. Det är såklart de fina Nike Air Max jag pratar om. Så fina men tycker egentligen de är löjligt att de kostar 1400.. Men ibland får man unna sig. Blev ju inga skor idag och tyvärr inga kläder heller istället blev de nytt mineral puder, mascara, kajal, läppglans. Vill hitta något att ha på min marmor bricka med men kan inte riktigt komma på vad jag vill ha. Handlade frukt istället och hämtade även ut månadens Glossybox. 



Marmor

Kategori: Vardagslivet

Köpte marmor plast i veckan så gick hem för att kolla om de fanns något jag kunde göra om 😊 hittade en Glossybox  och ett hyllplan från tvbänken som inte använts.. Den blev en bricka jag ska ha på köksbordet tänkte jag men inte hittat riktigt allt jag vill ha på ännu bara.. Letar inspriation!




Lördag

Kategori: Vardagslivet

Hunnit med massor idag 😊 köpte tv imorse, jobbat 6 timmar, tvättat, dammat listerna, städat toan och badkaret, dammsugit och tvättat golven. Känner mig rätt nöjd faktiskt och nu ligger jag nyduschad i renbäddad säng. Det luktar så gott här hemma nu. Hittat ett sköljmedel som jag älskar och de är ICAs egna faktiskt. Luktar så gott!! 
Nu ska jag måla naglarna och sen försöka sova 😘

Framkallat kort

Kategori: Vardagslivet

Har framkallat lite kort som jag vill ha här hemma. Inte hittat plats för alla än men har iallafall fått upp en bild på kian. Tror jag ska börja med ett fotoalbum för det är så lätt att framkalla men man gör de typ aldrig och låter alla bilder ligga kvar i mobilen... Blir roligt sen när man blir gammal och kan bläddra igenom bilderna 😊 




Helgen!

Kategori: Vardagslivet

Ledig helg 😊 i lördags va de jätte fint väder. Träffade Ida och Rio på torget sen va vi ute och lekte.. En sväng till ikea med mamma för att köpa ben till tvbänken. På kvällen blev det grillning 😊 årets första och så himla gott!!



Igår däremot var en riktig skit dag.. Blåste typ storm på natten sen var jag så himla trött och de va kallt ute med..
Får hoppas på fint väder i veckan när jag är ledig så kanske de blir promenad i Slottskogen eller nåt.. 

Låååång dag!

Kategori: Vardagslivet

Känner mig väldigt effektiv idag 😊 börjar jobba klockan 7 idag till 17:30 och tog bara 30 min rast. Va jäkligt trött där i början men det gick över.. Efter jobbet kollade jag lite i affärer och sen hem. Visste att om ja satte mig för att kolla på tv skulle de vara kört.. Hade blivit så trött så jag tog tag i det ja tänkt på ett tag. Tvätta fönstrena!! Inne, ute och emellan. Gjorde i och för sig bara vardagsrummet/balkongen och köket så tänkte jag tar sovrummen, badrummet och fönstrena vid matsalsdelen imorgon. Har precis duschat och strax börjar ex on the beach 😊 men nu ska jag sätta på diskmaskinen och sen måla naglarna också. Godnatt! Klockan ringer  strax efter 5 imorgon bitti 😴

GLAD PÅSK! 🐣🐥

Kategori: Vardagslivet

Glad påsk och godmorgon 😊 har redan  varit vaken i över en timma. Egentligen trött men kunde inte somna om så ska upp och fixa kaffe.
Är ledig idag sen blir det många dagar med jobb.. Så idag behöver jag få saker fixat. Behöver rensa garderoben, tvätta 
fönster och åka till ikea. Senare blir det kalas också 🎈🎉