jennyfathers

Spa!!

Kategori: Vardagslivet

Jag och Ă€lsklingen har bokat spa 😊😊 blir med övernattning och rummet har havsutsikt. FrukostbuffĂ© + middag. Det ska bli sĂ„ himla mysigt och jag har aldrig varit pĂ„ spa innan sĂ„ nu lĂ€ngtar jag jĂ€tte mycket.

Jobbhelg!

Kategori: Vardagslivet

Helgen har gĂ„tt fort Ă€ven om detta var min jobbhelg. Efter jobbet i fredags blev det födelsedagsmiddag pĂ„ Gyllene Prag  đŸ˜‹ mums!


Efter jobbet pĂ„ lördagen Ă„kte jag hem till Ida och lille Rio. Blev sĂ„ trött och Ă„kte hem och sov och vaknade sjĂ€lvmant pĂ„ söndagen 7:30 😊 sĂ„ drog till gymmet innan jobbet đŸ’Ș
Var dessutom sol och klar blÄ himmel. Vem blir inte glad av det!?
Älskar sĂ„nt vintervĂ€der ❄☀




Helgen!

Kategori: Vardagslivet

Älskar helgerna dĂ„ jag Ă€r ledig och vi har roliga saker planerat. 

I lördags var vi ute och Ă„t tapas med Sanna och Alf pĂ„ nya pinchos resturangen i stan. Älskar tapas och de va sĂ„ himla gott.


Efter de gick vi och tog ett glas och sen vidare till bion. SĂ„g Micke och Veronica.. JĂ€tte bra film 😊

I söndags nĂ€r vi vaknade sĂ„ drog vi till gymnet đŸ’Ș jĂ€tte roligt att trĂ€na med Ă€lsklingen :)
Senare kom mamma och hÀmtade mig för vi skulle göra iordning för Ellens babyshower.

Det blev jĂ€tte lyckat och hon blev glad och överraskad 😊💙






Godmorgon!

Kategori: Vardagslivet

Vaknade utvilad 7:45 och det kĂ€nns sĂ„ jĂ€kla skönt :) tog en kopp kaffe sen gick jag och Ă€lsklingen till gymmet đŸ’Ș bra start pĂ„ dagen och nu Ă€r det dags för frukost. 

Snart helg!

Kategori: Vardagslivet

Det ska bli sÄ himla skönt med helg. Har jobbat 8 dagar i streck och innan de sÄ var jag bara ledig en dag. Har ju valt det sjÀlv för ibland tycker jag de kÀnns onödigt att vara ledig mitt i veckan, finns inte sÄ mycket att göra mer Àn att fixa hemma och dÄ jobbar jag hellre :)

Ska sova ut pĂ„ lördag men tror faktiskt jag kommer vakna tidigt Ă€ndĂ„. Sen ska vi ut och Ă€ta tapas och efter de blir de bio :) 

Året som gĂ„tt!

Kategori: Vardagslivet

Vi hade tur och fick vĂ„ran fina lĂ€genhet, tajmingen hade inte kunnat vara bĂ€ttre. Hade en mysig dag i Köpenhamn med mamma och hade en Ă€nnu mysigare midsommarhelg i SkĂ„ne med familjen. Shopping weekend i London med Ă€lsklingen. 3 underbara veckors semester runt om i Sverige och vĂ€dret hade inte kunnat vara bĂ€ttre. Fick den glada nyheten att jag skulle bli moster ❀ HĂ€lsade pĂ„ lillebror i Malmö. Fick chansen att vara med och öppna upp nya butiken i nordstan och kan Ă€ven delvis sĂ€ga att jag fĂ„tt nytt jobb. Blev bjuden av mitt hjĂ€rta pĂ„ en galet bra show och 3 rĂ€tters med Joe Labero. Hade en toppen födelsedag! Fick överraskningskalas med vĂ€nner och min underbara familj. Och avslutade Ă„ret med ett toppen nyĂ„rsfirande med bĂ€sta vĂ€nnerna. 2014 har varit ett toppen Ă„r och kan bara önska att 2015 blir minst lika bra..



Rast!

Kategori: Vardagslivet

Jobbar extra i nordstan 2 och hĂ„ller pĂ„ att hĂ€nga om för nya kampanjen 😊 men nu har jag rast och precis Ă€tit. Har sovit jĂ€tte dĂ„ligt de senaste men har varit ledig i helgen sĂ„ det har inte gjort sĂ„ mycket. Haft en toppen helg med min Ă€lskling ❀ Lagade jĂ€ttegod middag och efterrĂ€tt blev gino i lördag och i söndag va vi och kollade pĂ„ bil 😊.




HĂ€nder mycket i mitt liv och det verkar Ă€ven vara intressant för andra. Men jag delar gĂ€rna med mig 😊
För ni vet nĂ€r man ibland blĂ€ddrar pĂ„ nyhetsflödet i Facebook och rĂ„kar gilla en bild. Tar man sedan bort det sĂ„ ser personen Ă€ndĂ„ att man tryckt like. Samma gĂ€ller vĂ€nförfrĂ„gningar pĂ„ instagram 😊