jennyfathers

Torsdag!

Kategori: Vardagslivet

Kändes helt okej att min arbetsdag var slut redan vid kl 10 på morgonen 😊 sen blev de frukost på stan och vidare hem för att rensa. 

Nu är äntligen alla lådor borta och jag har gått ner med en del till källaren. 
Garderoben kvar och de kommer ta tid. Längesen man tog upp allt och kollade vad man faktiskt hade och sen vika de fint i lådorna igen. Projekt till nästa vecka eller nåt 😊.

Nu sitter jag med beslutsångest. Har kollat på ett par vinglas ett tag med guldkant. Jättefina men har känt att de känts onödigt men idag när jag kollade på dom för femtioelfte gången så varit priset nedsatt just denna veckan. Så de är typ ett tecken på att jag måste köpa dom men har spenderat så mycket pengar de senaste och hatar att ta från sparpengarna.
Har blandande köpt nya skor, rengöring för över 400 och foundation för 400, plattång, tripp till Stockholm, möbel till badrummet, presenter då både Nora och mamma fyllt år denna månaden och säkert massa annat också plus att jag ska till frissan snart och de går säkert på minst 1500 😩 allt kommer liksom samtidigt. Men sen känner jag att man ska unna sig också man lever ju bara en gång och dessutom är det inte långt till skatteåterbäringen 🤑🤑 kan sägs att jag är helt klart nöjd även om jag trodde de skulle vara mer men bästa jag fått hittills. 

Jag har bestämt mig åker och köper dom nu ☺️ ska man passa på att köpa matchande champagneglas? Haha åh!! 

Godnatt!

Kategori: Vardagslivet

Inte alls trött ännu och klockan ringer 05:15 imorgon 😲 ska upp och jobba några timmar sen träffa Anki. 

Shopping!

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag tränat och håller på att städa här hemma. Gillar att storstäda för då vet man att allt är gjort och det är iordning och städat överallt. För dammsuger man bara så är ju möblerna fortfarande dammiga. Håller på att tvätta sängkläderna så de ska jag nu stoppa i torktumlaren sen tänkte jag försöka packa upp lite av badrumsgrejerna.. 

Ska tända lite ljus med så det luktar rent och fräscht 😊 köpte nya igår som är jättefina och som dessutom stödjer ungcancer.


De senaste jag shoppat. Glömde ta med platt och locktången men den har jag redan hunnit använda 😊
Nu är jag fattig haha men ibland får man unna sig..

Såld!

Kategori: Vardagslivet

La ut badrumsmöblerna för försäljning igår och idag efter jobbet fick jag sålt badkaret så nu är allt sålt. Så himla skönt att äntligen tagit tag i de och blivit av med sakerna. 


Tog upp så mycket plats i lilla sovrummet, nu ska bara hår och hudvården packas upp sen kan man börja måla 😊
Skönt att jag är ledig i två dagar nu med så jag kan få lite gjort. Har faktiskt satt klockan på 7:45. Tänkte börja dagen imon med att träna och tvätta. På kvällen blir det kalas för Nora 🎈


Kvällsunderhållning

Kategori: Vardagslivet

Ligger och kollar på ex on the beach 😊 tycker de är så kul med sånna program så jag har längtat om man säger så haha 😂 

Sen ska jag försöka sova men tror de blir svårt då jag somnade till en stund förut. Imorgon blir det jobb efter 3 dagar ledigt och de ska bli skoj. Sen är jag ledig igen och då blir de kalas 🎂🎈🎉

Bokat tid hos frissan om ca 2 veckor med. Va ju där i februari men försöker att klippa mig ofta för jag vill ha ett fint och friskt hår. Men nu har jag lite beslutsångest. Tänkte först bara toppa en cm eller så men nu funderar jag på att klippa av en bit. Tycker de är så fint med kortare men vet inte om jag vågar för jag kanske tröttnar eller ångrar mig och mitt hår växer ju inte direkt snabbt..
Ljusare ska jag bli iallafall men längden bestämmer jag nog när jag sitter där 😬

Shopping!

Kategori: Vardagslivet

Ingår blev det en sväng till Ikea och köpte en möbel till badrummet men får inte till det riktigt som jag tänkt. Måste hitta några fina förvaringskorgar eller nåt till. Sen blev det en blomma och kruka som också ska vara i badrummet. Lägger upp bild när det är klart 😊

Idag blev de en sväng till torget och åt sushi till lunch. Köpte även en ny blus och nya guldiga äggkoppar i metall. Nu längtar jag tills vi ska ha stor frukost här hemma 😊




Mamma ❤️

Kategori: Vardagslivet

Idag fyller världens bästa mamma år! 
Har varit och firat henne efter jobbet idag och det blev påskmat. Så gott!! Firar alltid hennes fördelsedag med våfflor annars eftersom hon fyller år på våffeldagen men i år kom påsken så vi kör våfflor till brunch imorgon istället 😊

(Bild från London resan)


Världens godaste tårta!! 

Godmorgon!

Kategori: Vardagslivet

Va är det för jäkla påskvädret nu då!? De som som var så soligt och varmt 😔
Får la ta på mig vinterjackan till jobbet idag...

Vaknade självmant vid 7 och idag var ju första dagen på 2 veckor då jag verkligen hade chansen att sova utan att någon arbetare klampar in eller ringer på dörren men jag känner mig ganska pigg och utvilad nu ändå och ska inte jobba så många timmar ändå.

För idag är det mammas födelsedag och ska hem och fira henne sen ❤️
Sen är jag dessutom ledig i 3 dagar så har lite att fixa här hemma.
Det lilla sovrummet till exempel..

Haha KAOS! Det står till och med ett badkar och badrumsskåp där inne med men syns ej på bilden.

En sväng till Ikea och sen kan jag packa upp lådorna som ska in i badrummet och så. Sen blir det att måla och funderade på att fixa ett sminkbord där inne med men inte bestämt mig ännu.

Måndag.

Kategori: Vardagslivet

Idag är jag ledig. Vaknade självmant vid sju.. Går jag upp tidigt några dagar i streck så vänjer jag mig typ men inte så jobbigt för jag känner mig utvilad plus att det är super fint väder med så tänkte strax gå ut en sväng.

Helgen blev det mest jobb. Sanna kom förbi en stund på kaffe i fredags och sen  åkte jag och mamma och handlade. I lördags blev det först jobb sen middag hos mamma ❤️
Igår efter jobbet kände jag att jag behövde rensa lite så städade ut alla köksskåpen, torkade ur och ställde allt fint och iordning 😊
Skulle behöva frosta av frysen med och lägga ut badrumsgrejerna för försäljning.
Sen en dag får det bli att rensa garderoben också men nu ska jag börja med att ta ner ljusslingan på balkongen hahha den har ju varit där ett tag nu.

Badrummet

Kategori: Vardagslivet

Försökte ta kort på badrummet för nu är de i princip klart. Lite inredning och krokar kvar bara.
Går inte att få med allt på samma bild så försökte ta panoramabilder men dom blev lite snea men strunt samma man ser hur de ser ut iallafall 😊 (golvet är alltså inte ojämt som de ser ut på bilderna)




Jag är nöjd även om jag var det med mitt förra badrum med så känns de skönt att få nytt.
Vet bara inte vad jag ha ska för handdukar och så ännu och om jag ska köpa något för bättre förvaring för jag jag har ju väldigt mycket schampon och så.

Stockholm!

Kategori: Vardagslivet

Åkte till Stockholm igår 😊 
Jätte rolig och solig dag. Hade till och med premiär för nya vårjackan 😎☀️

Blev en sväng till kontoret och från balkongen är det så himla fin utsikt.




Sen gick vi på stan i de fina vädret och vidare till mall of scandinavia för lite shopping.

Badrummet

Kategori: Vardagslivet

Såhär såg badrummet ut idag när jag var förbi. Dom har gjort mycket men frågan är om dom hinner klart allt imon. Badrumsskåpet var ej uppe, elen inte helt klar, toadörren och duschväggen var inte uppsatta sen har dom ju en hel del att städa med och de är inte bara i badrummet utan även kök och hela hallens skyddsgrejer ska ner.. 



Godmorgon!

Kategori: Vardagslivet

Idag är jag ledig och de ska bli så himla skönt 😊 

Ellen och Kian kommer hit idag på middag så tänkte jag skulle passa på att städa lite sen även packa ihop mina saker och åka till lägenheten med dom så blir de inte så mycket till helgen. För på fredag är förhoppningsvis badrummet klart och den långa väntan äntligen över..

Va där häromdagen och de va fortfarande en hel del kvar..


Får hoppas de mesta är klart idag för varken golv, toa eller handfat var fixat i tisdag..


Sminkrum!

Kategori: Vardagslivet

Har typ alltid sminkat mig i badrummet för där är enda stället där man får plats med alla grejer och de brukar vara ganska bra ljus.. Men inte tillräckligt bra har jag märkt när man sen kommer ut i dagsljus.. 
Tycker ju smink är väldigt roligt och skulle vilja lära mig mer men känner att jag inte vill stå på toan och sminka mig längre för jag använder löspuder och de hamnar typ överallt och hatar när handfatet ser smutsigt ut.. 

Tänkte nu när badrummet blir renoverat så tror jag inte att skåpet över kommer vara lika stort så kommer ha platsbrist. Vet inte vart jag ska ha alla mina schampon och så heller haha. Älskar ju att köpa nya så har en hel del och brukar ha alla längs badkarskanten men nu ska jag ha dusch :/ 

Så nu funderar jag på att flytta sängen i lilla sovrummet och kanske ta in en byrå i klädkammaren igen så jag får plats med ett sminkbord 😊


Tänkte mig nåt i denna stilen. Kommer bli så mycket roligare att sminka sig med. Fast kommer behöva ett bord med fler lådor så man kan ha en låda till bas en till ögonskugga m.m.
Längtar hem så jag kan börja mäta och kolla vad som får plats. Vart köper man ens sminkspeglar med ljus? 

Har ful gammal tapet där inne med så får bli att måla om och de har jag velat länge så skönt om de blir gjort.

En vecka kvar..

Kategori: Vardagslivet

Är i lägenheten nu och har städat lite för de är så himla dammigt här. Hatar stök och ska bli så skönt när allt är klart och jag kan få storstäda och förhoppningsvis är det bara en vecka kvar nu 😊 ser ut som dom ska börja med kaklet nu iallafall.

Bokade Stockholm igår med äntligen. Ska bli så himla kul och så nyfiken på nya köpcentrumet. Var ju där och fixade med butiken men var tvungen att åka hem innan invigningen. 
Så hoppas på massa shopping eftersom de inte blev så mycket i London heller. 

Tänkte även passa på att göra en stor vårensning av mina kläder när jag flyttat hem igen.. Har så himla mycket som jag har svårt för att slänga men vet att jag aldrig kommer använda igen så bättre någon annan får användning för sakerna.. 
Man samlar på sig så mycket under åren med och inte bara kläder ska rensas denna gången. Vill att alla skåp och lådor ska tömmas för nu känns allt som en stor röra och har noll koll på vart allt ligger.. 

Nu ska jag hem till mitt andra hem för att äta och sen träffa Kim och Anki en stund.

Robin ❤️

Kategori: Vardagslivet

Igår va 29e februari och Robins födelsedag så vi åkte till graven allihopa på kvällen när jag slutat jobbet.


❤️❤️❤️