jennyfathers

Shopping!

Kategori: Vardagslivet

Herregud va har jag köpt egentligen?? Kände att jag behövde lite nytt och imorse va de morgonshopping så passade på innan jobbet så fick rabatt på allt 😊 älskar att fynda men nu är jag  fattig så längtar till skatteåterbäringen som kommer om 2 veckor 🤑



❤️

Kategori: Vardagslivet



Dagarna med honom är dom bästa ❤️

Ont i fötterna

Kategori: Vardagslivet

Va på jobbet kl 8:00 idag och nu gick jag precis därifrån och står och väntar på att bli hämtad. 15 timmars jobb idag.. Dagen har gått galet fort men nu har jag så ont i fötterna så de ska bli skönt att vara ledig imon. 

Imorgon kommer lilleman och jag längtar 😊❤️

Extra rummet

Kategori: Vardagslivet



Nu är de städat och fint 😊 bilden blev lite konstig då jag tog panoramabild för att få med allt. Vill hitta någon fin sittpuff till sminkbordet och något nytt överkast till gästsängen. Sen blommor men alla fina blommor bara dör 😩

Trött

Kategori: Vardagslivet

Idag trodde jag att jag skulle sova ut och vakna pigg och glad men var så himla trött trots sovmorgon och kaffe. Låg kvar i sängen länge men blir lätt rastlös och känner att de känns onödigt att slösa en hel ledig dag till att inte gör något vettigt så de blev städning som vanligt. Rensat och sorteras underkläder, strumpor, hårgrejer, smycken och nagellack 😊 så skönt när de är gjort och nu är de bara linnen och t-shirts kvar. Har dammat och dammsugit och imorgon ska jag tvätta och städa badrummet tänkte jag. 

Kanske ska åka och kolla blommor till balkongen imorgon också för detta året ska jag ha balkonglåda hade jag tänkt. Har även köpt två nya stolar och letar nytt litet bord men hittar inget för tillfället. 

Nu måste jag snart sova men är inte alls trött då jag råkade somna i soffan och vaknade 19:30 😩

Grymma dagar!

Kategori: Vardagslivet

Haft två riktigt bra och roliga dagar 😊
Sofie från huvudkontoret skulle till Göteborg och kolla in butikerna som just nu provar ett nytt typ av häng och ville ha med mig på besöken. Blev jätte glad och jag tycker ju sånt är så himla roligt.

Igår började vi dagen med att jag mötte upp henne på centralen sen visade jag vägen till hotellet. Till tåget igen för att åka till kungsmässan och där spenderade vi dagen och hängde om butiken lite. 
Alltid kul med något nytt och jag tror detta kommer bli bra för både personal och kunderna. 
De är svårt med nytt häng och nya regler men man lär sig och butiken blev jätte fin tycker jag. Ett riktigt lyft! 

Idag började vi med en liten koll på kungsport och lite planering så ska dit nästa vecka och börja hänga 😊
Sen ner till nordstan för en snabb koll och vidare till min butik. Vi kollade igen om bestämde för att hänga om och det blev så mycket bättre. Riktigt nöjd! 

Helg

Kategori: Vardagslivet

Då va denna helgen över och jag har jobbat. Igår kom mamma förbi en stund och vi kollade på Eurovision.



Tyckte faktiskt inte att de va några bra låtar alls detta året. Somnade innan poängen delades ut. Har varit så trött de senaste dagarna. Vet ej om de är pollen eller vädret men imon är jag ledig och det ska bli så skönt och ska spendera den men bästa killen på hela jorden 💙

Måndag.

Kategori: Vardagslivet

Nu är man lagom trött. Klockan ringde 5:15 och nu ligger jag i sängen och ska dricka en kopp kaffe och vakna till liv. 
Sen blir det några timmars jobb sen ska vi passa Kian 😍

Helgen har varit bra. Blev extra jobb i lördags pga event. Vi hade gratis hårstyling fredag och lördag. 
Igår var första lediga dagen efter åtta dagar med jobb. Inte ledig två dagar i rad på fyra veckor heller :/

Igår när jag äntligen va ledig så var jag väldigt trött, kanske berodde på pollen eller alkoholen från dagen innan med.
Blev lite sovmorgon och passade på att vara ute i solen lite sen åkte jag och mamma och pärlade en stund.


Ny parfym

Kategori: Vardagslivet

Har så svårt för att hitta nya parfymer för jag har mina favoriter men nu äntligen har jag hittat en som jag gillar väldigt mycket. Påminner dock om en gammal favorit som inte säljs längre så jag är glad 😊 fin är det också!