jennyfathers

Bortskämd

Kategori: Vardagslivet

Skönt att vara hos mamma ibland.. Speciellt när hon rensar granatäpple åt mig 😊 



London shopping!

Kategori: Vardagslivet

Hade planer på att köpa typ en helt ny garderob men som alltid när jag vill shoppa så hittar jag typ inget. 

Blev såklart en del ändå men inget speciellt mest små saker och massor av godis 😊 mina favoriter är vinäger chips,  minstrels och cadbury creme egg. 
Och folk som säger att vinäger chips finns ju hemma har ju aldrig ätit riktiga för hemma är dom inte alls lika goda.. 



🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Kategori: Vardagslivet

London va hur bra som helst 😊
Inte direkt en semester där jag vilat upp mig med tanke på att jag vaknade vid 8. Då drog jag och Sanna till primark. (2 minuters promenad) Dom har öppet 8-22 så skönt och på morgonen hade man hela butiken för sig själv typ. Primark är typ som Ullared så man ville helst undvika att gå in på dagen för att slippa trängas bland allt folk. 
Efter primark gick vi hem igen, åt frukost och gjorde oss iordning och sen lämnade vi hotellet och kom typ tillbaka vid 10 på kvällen igen. Fullt upp och det har varit så kul.

























London!!

Kategori: Vardagslivet

Nu lyfter vi strax. Blev en väldigt tidig morgon och jag har skadat fingret. Haha bra start på dagen men jag är glad ändå. 





Några timmar kvar..

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen och det är dags att försöka sova då klockan ringer 3:30 dom andra har redan somnat..
Får se hur pigg jag kommer vara imorgon men kul kommer det bli 😊

KIAN 1 ÅR!!

Kategori: Vardagslivet

Nu har min mini semester börjat och de ska bli så himla skönt att vara ledig många dagar i rad även om jag inte direkt kommer vila upp mig. Kommer ha fullt upp 😊

Sista dagen jobbade jag i torsdags och då fick jag lunch sällskap. Inte varje dag man får se så det va kul.


Igår fyllde älskade Kian 1 år. Han är helt klart den bästa människan på denna jord och ger så mycket glädje och skratt.

Åkte dit och så förberede vi lokalen. 
Blev massa god mat och Kian är nog helt nöjd med sina presenter. Han fick ju faktiskt en bil 😊
Donia hade bakat en jätte fin tårta till honom som matchade hans keps.




Idag är jag trött och legat i sängen tills nu. Bara gått upp för att hämta en kopp kaffe men nu tänkte jag ta ett bad. Sen ikväll blir det tapas 💃💃

Lördag!

Kategori: Vardagslivet

En bra vecka 😊 varit ledig tre dagar och Kian har sovit över hos oss ❤️ denna helgen blir de jobba och när jag kom hem idag blev jag överraskad med tomat och mozzarella 😊 va så himla sugen på de igår.. Och så fick jag god fruktsallad med granatäpple, blåbär, hallon och kiwi. Så gott! 


Gårdagens shopping

Kategori: Vardagslivet

Igår blev de en sväng till torget med Ellen och Kian. Kian tyckte de var alldeles för intressant och mycket att kolla på för att kunna sova men så fort vi satte oss i bilen så somnade han 💙

Han fyller ju 1 år nästa vecka så Ellen kollade lite inför kalaset. Jag skulle egentligen bara köpa ett nytt schampo men fanns inte på torget tyvärr. Men hittade fina fjädrar i pastellfärger till påsk. De är ju alltid så skrika färger så tänkte dessa var mer jag och kommer bli jätte fina i lägenheten.


Längtar hem så jag kan fixa och pynta och köpa färska blommor men får hålla ut några veckor till. Inte långt kvar till påsk nu heller då påsken inträffar i mars detta året.

Efter torget åkte vi vidare till Apoteket där schampot fanns. Killen i kassan frågade vilka prover jag ville ha med men jag sa vet inte så han skickade med massor 😊 alltid kul! 

160209

Kategori: Vardagslivet

Nu är jag ledig i 3 dagar och Kian kommer hit 💙 

Veckan som var tog jag de lugnt.
Vi firade pappa i fredags med smörgåstårta så himla gott!
I lördags blev det lördagsmys med bästis och tittade på serier.


I söndag sov jag typ hela dagen. Inte likt mig att sova så mycket men jag var så trött att jag till och med sov middag 2 gånger haha.

Renovering

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag bott borta i nästan en vecka. Va förbi lägenheten en snabbis för att jag va nyfiken på hur de går och hur mycket damm de skulle vara överallt men tycker de såg helt okej ut faktiskt. Kanske blir värre men dom har ju rivit allt nu så vad mer kan damma? 





Dom hade ändå skyddat bra tycker jag så får hoppas resultatet blir bra med 😊 så glad att jag har någon annanstans att bo sålänge. Finns ju dom stackarna som inte har de som varken har vatten eller toalett nu i några veckor. Orka springa ner till en barack för att gå på toa och så.