jennyfathers

Midsommarhelgen!

Kategori: Bilder

Jag har haft den bästa jäkla helgen på riktigt, riktigt länge och tror att många känner likadant.
Iallafall dom som spenderade den med mig :)

I fredags efter lunch möttes vi alla upp vid Statoil gasklockan för att gemensamt åka iväg till Tjörn Skärhamn för att fira midsommar.
Allt var så himla mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli och alla fick typ var sin dubbelsäng och eget badrum med wc och dusch.
Kan definitivt tänka mig att åka tillbaka dit och sånt här kommer jag absolut göra varje midsommar för det blir så mycket roligare att fira då och sen kan man självklart göra sånt bara för en helg när som helst liksom för att komma bort lite och umgås och ha det mysigt.

                     

Jag längtar verkligen tills vi gör något sånt här skoj igen och förhoppningsvis blir det väldigt snart.
Nästa gång kanske det blir en helg på Tjörn hos mamma men först måste ju poolen fixas :)

Jag och Joel åkte ju till mamma igår efter att vi städat och lämnat midsommarhuset och vi försökte få igång poolen men det gick inte så himla bra men poolkillen lyckas nog bättre än oss så den kanske är igång till helgen. Hoppas, hoppas, hoppas!

Jag la mig och solade en stund för jag var så himla trött men Joel som alltid är så rastlös och älskar att jobba satte igång med att klippa gräset. Sötnos!

                     

Men sedan när han var klar med gräsklipparn så hjälptes vi faktiskt åt med att gratta ihop allt det bortklippta gräset för jag vill ju så klart också hjälpa till lite för jag hatar att bara ligga och lata mig medans alla andra gör jobbet.

M I D S O M M A R !

Kategori: Vardagslivet

Glad midsommar på er allihopa ! !  :)


Ska strax börja göra mig iordning och locka håret och så sen möta upp alla andra.
Sen blir det en liten tripp till Tjörn och hoppas det bjuds på bättre väder där än här.

Nya naglar!

Kategori: Mina naglar

Igår efter jobbet gick jag till salongen för att fixa nya naglar hos min kära syster.
Blev inga nya tippar denna gången för nu har jag varit duktig och låtit mina egna naglar växa men dom var inte riktigt så långa men nästa gång har jag nog mina egna naglar helt och hållet.
Alltså så blir det inte förlängning nästa gång utan bara förstärkning :)

                       
As dåliga bilder jag vet men pallade inte att hämta kameran så jag tog snabbt på datan istället.
Det blev alltså franskt denna gången med klistermärkes blommer på ringfingrarna.

Dessa naglarna ska jag faktiskt bara ha i 2 veckor sen är det dags för nya för sen ska min syster på semester så tänkte det var bäst att boka in ny tid och göra helt nya så jag klarar mig tills hon är tillbaka på jobbet igen efter 4 veckor.

jobb jobb jobb

Kategori: Vardagslivet

Blir lite extra jobb för mig idag också så jag ska strax åka iväg in mot stan.
Kom väl hem vid 22:30 från mötet igår och var trött som bara den men längtar typ till att få jobba nu för jag fick ny energi och motivationen är på topp.

Var inte alls lika jobbiggt att gå upp idag och jag färgade ju löshåret häromdagen och det blev rätt okej, funkar liksom så nu har jag lockat håret men får se hur länge lockarna är fina, förhoppningsvis hela dagen...

Men nu måste jag dra mig och efter jobbet idag så är det dags att fixa naglarna :) Franskt blir det nog denna gång, stilrent och sommarfint.

Puss Puss!

Måndag.

Kategori: Vardagslivet

Hemma från jobbet men ska snart vända tillbaka in mot stan igen för ett kvälls möte.
Jag börjar bli sjukt trött nu så jag ska nog ta och hitta på något så att jag inte somnar på soffan, funderar faktiskt på att åka till systemet så har man det avklarat till midsommar och slipper kaoset och alla köer som det brukar vara dagarna innan.
Det hade ju varit trist också om mina favvo cider skulle ta slut också som dom gjorde sist så det är lika bra att vara ute i god tid...

Godmorgon!

Kategori: Vardagslivet

Jag hade jätte svårt för att gå upp imorse när klockan ringde så jag snoozade rätt många gånger men nu är jag vaken och pigg :)
Jag ska strax åka iväg till jobbet och på grund av att jag inte gick upp i tid så hinner jag inte riktigt äta någon frukost här hemma så det får bli frukost från..


                                


Det blir lite extra jobb idag för ikväll blir det möte också och idag brukar jag ju egentligen bara jobba från 14-17 men jag börjar 9:00 istället.
Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna köpa frukost och så innan jag börjar jobba.

Puss & Kram ! :)

H e l g e n !

Kategori: Vardagslivet

Då börjar denna helgen lida mot sitt slut...

Nästa vecka har jag fullt upp med att jobba, kvällsmöte, fixa naglarna, fika, planera midsommar, sola och inhandla all mat och alkohol som behövs till midsommar helgen :)

Igår blev det tripp till Bäckebol för att köpa en ny tvbänk som var slut i typ alla andra butiker men till slut fick vi tag på en och igår kväll monterade vi ihop den och idag köpte vi lite dekorationer och så och resultatet blev så fint, älskar den!

                      

Visst är den fin?
Och billiga var den dessutom också. Men allt är inte riktigt klart för så småning om så ska nog tvn upp på väggen istället.
Köpte lite annat också så som några förvaringslådor till mina hår och smink grejer så nu äntligen ska jag få ordning och reda i byrån. Jag köpte mig en blondeirng också så om jag orkar så ska jag nog försöka fixa mitt löshår ikväll och blir det fint så kanske jag har långt hår till midsommar :)

Till lunch igår så åt vi thaibuffe vid Bäckebol och det var jättegott, rekomenderar det verkligen och det var flera olika rätter att välja mellan till och med sushi, tror ni jag blev glad eller?
Har aldrig varit på sushi buffe tidigare så det var lite skoj haha! Mums mums!

Fredag!

Kategori: Vardagslivet

Japp då var det fredag och jag är ledig hela helgen, så himla skönt!
Har inget planerat än så länge och det verkar ju inte bli speciellt bra väder heller så det blir nog mest att ta det lugnt denna helgen också men det är ju skönt det med.
Hade gärna velat gå ut för det var sjukt längesen nu men får helt enkelt vänta 1 vecka till för då är det Midsommar och då ska det firas!!!
Jag skiter i om det är svinkallt och ösregnar jag ska ha skoj ändå och alkohol värmer ju ;)

Sitter just nu och tittar på American history x för typ femtioelfte gången men finns inte så mycket annat på tv denna tråkiga fredags kväll.
Bloggnörd som jag är så är alla bloggar lästa också så ska försöka hitta några nya att läsa nu.
Såg att Hugo och Paow hade gjort slut :( tråkigt tycker jag för dom var söta tillsammans men vet vem de kanske hittar tillbaka till varandra precis som jag och Joel gjorde :)
Sen har jag börjat läsa Big brother deltagarnas bloggar också och älskar att Sara och Martin är ett par för det trodde jag faktiskt inte att dom skulle bli.

Ne nu börjar jag bli faktiskt lite rastlös här så jag ska ut i köket och göra lite saft, haha!

                          

Köpte denna saften i affären förut och visst ser den god ut, hoppas bara den smakar lika gott.

Ledig idag :)

Kategori: Vardagslivet

Började med att städa lite här hemma och plocka undan den rena tvätten.
Har faktiskt vikt i ordning allt i garderoben också så man ser vad som finns där men vet att allt kommer ligga huller om buller om bara några dagar ändå men men...
Efter städningen blev det färgning av mina ögonfransar och ögonbryn och sen gick jag ut och la mig på en filt i solen för att få lite färg men orkade inte ligga så länge så nu är jag inne igen :)

Tänkte jag skulle åka iväg en sväng till Frölunda torg sen också för att lämna tillbaka en jumpsuit som jag köpte på Gina Tricot men som inte var passade och så är det lite små grejer som jag behöver så som remover, mascara, bikini trosor och lite sånt.
Tänkte faktiskt att jag skulle köpa mig en genomskinlig mascara men hitills har jag inte hittat någon men ska se inne på Kicks för där borde det ju finnas.

Skulle behöva åka hem till pappa en sväng också för att färga mitt löshår men jag får se om tiden räcker till för det idag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och strax så kommer älsklingen hem, äntligen! ♥

På lite bättre humör..

Kategori: Vardagslivet

Mår lite bättre nu efter att jag var inne på SMHI och tittade vad det skulle bli för väder.
Om det blir som prognosen visar så ska jag nog lägga mig på en filt och sola mig lite imorgon.
  
                      

Det ser iallafall ut att bli bra väder fram tills klockan 15:00 så kanske bäst att ta vara på de solmöjligheterna som kommer för vem vet, det kanske inte blir så många fler denna sommar.

Jag hoppas iallafall på sol och vindstilla väder på Midsommar för det hade gjort helgen så mycket bättre, så bäst att hålla tummarna!

15 Juni

Kategori: Vardagslivet

Löning idag så det känns riktigt bra med tanke på att skattepengarna redan är slut...
Skoja bara jag har så klart massvis med pengar kvar ;)

Idag är jag iallafall hur seg som helst och skulle bara vilja ligga i sängen hela dagen för så trött är jag just nu att det till och med är jobbigt att ligga i soffan under filt och titta på Våra bästa år.
Men det finns ju inte så mycket att göra åt saken just nu för senare ska jag åka in till stan och jobba några timmar men som tur är så är jag ju ledig imorgon och då får det bli en slappdag!

Inte alls långt kvar till midsommar nu heller och jag som har längtat som fan men börjar tappa suget nu faktiskt för inget blir ju som man har planerat...

Grattis!

Kategori: Vardagslivet

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Philips födelsedag hurra, hurra, hurra!!!
Grattis världens bästa lillebror på födelsedagen! ♥



Familjen ♥

ISADORA.

Kategori: Vardagslivet

Här kommer en bild på nya nagellacket som jag köpte förra veckan och färgen är riktigt fin.
Jag har ju bara målat på ett lager med lack och så orkade jag inte göra det ordentligt så gjorde
det lite slarvigt men allt ser iallafall mycket bättre ut i verkligheten än vad det gör på bilden.

                      

Det var ju ett tag sen jag fixade naglarna och tänkte att det kunde vara kul att testa att måla dom i någon färg och eftersom jag lätt tröttnar på att måla naglarna så va det bra tid att testa för att nästa vecka är det dags för att göra nya naglar igen så jag blir midsommar fin men har inte riktigt bestämt vad jag ska göra för några.
Lutar mest åt franskt för det är snyggt och stilrent så tror faktiskt att det får bli det.

Varför!?

Kategori: Vardagslivet

Vila i frid storebror!


♥ ♥ ♥

Finaste dikten skriven av min syster
(har lagt upp den tidigare, tycker den är så himla fin så jag lägger upp den igen)

Många år har gått och många år kommer det att gå,

jag undrar om vi någonsin kommer att förstå?

 

Antagligen kommer vi aldrig få veta exakt vad som hände,

men vi hoppas du vet exakt hur vi kände.

 

Tänk om du ändå hade kunnat stanna kvar här hos mig,

du skulle bara veta hur många tårar som fällts för dig.

 

Många ggr har jag velat ta den lätta vägen och lämna all skit,

men hur skall ja veta att du finns där när jag väl nått ända dit?

 

Hur kunde DU låta ett oskyldigt barn bara dö?

det finns ju många andra som står i samma kö.

 

T ex dom som är sjuka och har det svårt,

varför skall livet vara så komplicerat och hårt?

 

Jag vet att du hör mig och jag vet att du mår bra,

ändå kan jag inte sluta hoppas att du kommer tillbaka någon dag.

 

Vi kommer aldrig sluta sakna,

den lilla pojken som somnade utan att vakna.

 

Det är du som i våra hjärtan bränner,

tusen ord kan inte säga hur vi känner.

 

Det känns som om allt är uppbyggt på så ostabila grunder,

hur kunde DU ta just han och låta våra hjärtan gå i sönder?

 

Du försvann och lämna otrolig smärta,

med Robin kom ihåg att du finns i mitt hjärta!!!


 Än finns det många frågetecken,

men en dag syns vi igen.

Livet är allt bra orättvist.

Ny vecka!

Kategori: Shopping / Vill ha!

Japp då var det måndag igen och min jobbhelg är redan över :)
Hur skönt som helst att bara jobba söndagen istället för både lördag och söndag.
Även om det bara är en dag så gör det så stor skillnad och jag älskar att vara ledig tillsammans med Joel så man kan ha sovmorgon tillsammans och äta god frukost och att man kan göra något på dagarna istället för att behöva åka iväg till jobbet.

Blev shopping med Anki i fredags och ännu mera shopping med Joel i lördags :)
Fast som vanligt så tycker jag inte alltid allt ser likadant ut när man kommer hem så lite ska jag tyvärr lämna tillbaka så så mycket nytt har det faktiskt inte blivit ändå.

         

Ny stor väska, äntligen! En enkel blå klänning och en jacka som jag egentligen inte alls behövde med den kostade 99:- så jag var bara tvungen att köpa den, så typsikt mig...

   

Dessa sakerna köpte jag också och nagellacket är verkligen jättefint på, så himla härlig färg.
Det blev även ett par vita shorts som var på rea för bara 49:- men glömde ta bild på dom och hittar ingen här på datan heller men det är inget speciellt med dom bara helt vanliga vita.

Hittade även en liten present till Joel när jag var på Kungsmässan i fredags, en jättefin t-shirt.

Från igår kväll.

Kategori: Bilder





Mysdag!

Kategori: Vardagslivet

Hade nästan en hel dag med Anki igår, myspys!
När hon slutade jobbet åkte vi till Kungsmässan för lite shopping, kände att vi ville testa på ett nytt ställe för vi hade tröttnat lite på att alltid åka till Frölunda torg.
Sen blev det en sväng till Freeport också och jag fick köpt en ny parfym, Escada magnetism!
Har längtat efter att köpa den sen min förra tog slut för typ över 1 år sedan men det har bara inte blivit av men nu ätligen kommer jag lukta gott igen :)

Sen åkte vi hemmåt och stannade till på 421 och köpte lite nya skor på Skopunkten.

Efter det blev det en stund hemma och senare träffades vi igen och det blev middag på stan.
Vi åt på Bryggeriet och det var jättegott och alltid lika mysigt att sitta på uteservering tycker jag så det får vi absolut göra om snart igen.

Efter maten bestämde vi oss för att åka hem till mig för en drink på balkongen, sommarkänsla!

                      

Green apple är en gammal favorit som jag brukade dricka rätt mycket för ett par år sedan.
Lite senare kom fulla lilla Joel hem också och gjorde oss sällskap på balkongen.

Ledig!

Kategori: Vardagslivet

Idag och imorgon är jag ledig, så skönt med kort vecka fast på söndag blir det lite jobb igen.

Tänkte faktiskt att jag skulle ta och städa lite här hemma idag men det tar ju sån himla tid och jag vet inte varför men det blir så jäkla dammigt här hos oss. Så direkt efter man har dammat bort allt dammet så är det där efter en liten stund igen.
Men det är ändå skönt att få det gjort så nu har jag plockat undan lite och hunnit damma lite också med får vänta med dammsugningen tills ikväll eller kanske imorgon för nu ska jag dricka kaffe och titta på Våra bästa år.

Sen är det dags för mig att hoppa in i duschen för idag väntas det shopping med bästa Anki  :)

                       

Skattepengarna kom ju in på kontot för någon dag sen så det är la dom vi ska spendera idag.
Jag ska ju självklart försöka att spara så mycket som möjligt av pengarna men det är en del grejer som jag behöver nu så som nya shorts, nån sommar klänning och nya skor.
Får se om jag lyckas hitta något fint eller om jag kommer hem tomhänt som de senste shoppingturerna jag varit på...

Skatteåterbäring!

Kategori: Vardagslivet

Denna veckan blir jag förhoppningsvis rik :) fast jag ska faktiskt försöka spara en hel del och sen har jag ju ett par födelsedagspresenter att köpa också nu i sommar så pengarna är väl behövda.

Dessutom så har jag tagit bort mina jobb lördagar hela denna sommaren typ så jag kommer få ganska mycket mindre i lön också men det kan det vara värt. Älskar att vara ledig på helgen!

Slut på ledigheten :(

Kategori: Vardagslivet

Japp då var det dags att börja jobba imorgon igen då och jag fattar inte vart den lediga tiden tar vägen, den går ju alldeles för fort tycker jag.
Imorgon är det ju tisdag men det känns inte alls så för det känns ju som det är söndag idag.

Igår var det ju dags för efterlängtade Big Brother finalen och det var Simon som vann :)
Hejade faktiskt på honom men tyckte självklart att alla var värdiga vinnare denna säsongen.
Sara erkännde ju också inför alla att hon faktiskt var kär i Martin så jag hoppas verkligen på att det blir något seriöst mellan dom nu för jag tycker dom var så himla söta tillsammans.

                     

Lite tråkigt faktiskt nu när det är slut för vad ska man nu titta på på kvällarna liksom?
Vi tittade alltid på det varje kväll sen efteråt var det dags att göra sig klar för att sova, bra tid och så men nu finns det ju inget bra alls att titta på så det kommer bli rätt trist.

S U R !

Kategori: Vardagslivet

Är så sjukt jävla irriterad på A-Kassan just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Varför ska det vara så himla krångligt med allt hela jäkla tiden för? Orkar fan inte!
Det kommer ju sluta med att jag måste betala tillbaka dom jäkla pengarna ändå :(