jennyfathers

G R A T T I S !

Kategori: Vardagslivet

Grattis till världens bästa lillebror som tar studenten idag.
Helt galet vad fort tiden går och jag kan inte fatta att det redan har gått 3 år sen jag tog studenten nu och vad har jag gjort sen dess? Ingenting! ångest typ...

                   

Nu ska jag slå in hans present och göra mig klar för strax kommer mamma och hämtar upp mig.
Hann iallafall ducha och så här hemma som jag inte trodde jag skulle göra eftersom dom skulle stänga av vattnet idag och det är så typiskt just när man är ledig och så men som tur var hann jag men annars hade jag fått ta med alla mina grejer hem till pappa och fixa mig där och det hade bara varit jobbigt.

Ha en toppen dag :)

Fortfarande vaken!

Kategori: Vardagslivet

Om 1 timma & 50 minuter så har jag varit vaken i ett helt dygn och jag är typ inte ens trött än men måste försöka sova för jag ska ju faktiskt upp och jobba imorgon också.

Jag är inte frisk!

Kategori: Vardagslivet

Det är lördag och klockan är strax över 7:00 och jag har redan varit vaken i mer än 2 timmar.
Det gick inte att somna om så tänkte att jag lika gärna kunde gå upp och göra mig klar för jobbet men är redan klar med allt och nu känner jag att jag börjar bli lite trött igen, inte bra med tanke på att jag måste åka om ca 2 timmar och ska jobba till 17:15.
Känner på mig att detta kommer bli en tuff dag men forhoppningsvis så går den fort det är ju som sagt löne helg så hoppas på mycket att göra.

Kanske bäst att åka in till jobbet lite tidigare men det känns ju lite tråkigt när man inte får betalt för övertid men vad gör man inte för sitt jobb.
Det är ju nu jag har chansen att visa vad jag faktiskt går för och rätt mycket som ska göras nu och nästa vecka och jag har inte så mycket tid till det så kanske bäst att skriva en checklista så att inget glöms bort heller.
Mycket att hålla koll på nu med och som tur är så gillar jag ordning och reda och har bra koll på papper och siffror så så detta passar mig bra men det gäller att göra en sak i taget.

Nu ska jag nog ta och hälla i mig massa kaffe så jag orkar med hela denna dagen, kanske skriver lite mera senare...

                                             

Godmorgon fredag!

Kategori: Vardagslivet

Snart dags att dra sig in till stan för en dag på jobbet.
I ca 10 dagar framåt nu så är jag "butikschef" och kan inte låta bli att skryta lite om det, haha! ;)
Glöm inte att komma in och besöka oss för att se vårat erbjudande vi har just nu i butiken.

Loggar in och ut på mailen hela tiden för att se om jag har fått något svar från a-kassan men dom är fan inte snabba asså och det börjar bli bråttom nu.
Det är ju dom jävla asen som har satt deadline till mig så blir så jävla irriterad att dom inte svarar.
Fan va jag hatar dom just nu och det är bara problem hela jävla tiden.
Är det så att ni någon gång tar hjälp av någon med något så glöm inte att ta namn på personen så slipper det bli massa problem senare, jag var dum nog och glömde det :(

HATAR A-KASSAN!!!

N a g l a r n a !

Kategori: Mina naglar

Så här blev resultatet på naglarna som min kära och duktiga syster gjorde på mig igår ikväll men tyvärr så är bilderna inte så himla bra så naglarna är faktiskt mycket finare i verkligheten.

       

Ledig idag.

Kategori: Vardagslivet

Japp då är det torsdag och jag är ledig och sen väntas det jobb hela helgen men det ska faktiskt bli väldigt skoj så jag längtar för en gångs skull.
Har så sjukt himla bra erbjudande i butiken som jag tror börjar idag så glöm inte att kika in ;)

Efter jobbet igår så gick jag upp till salongen för att fixa naglarna hos Ellen.
Denna gången hade jag faktiskt bestämt mig redan innan vad jag skulle göra så jag slapp sitta där och vela fram och tillbaka så som jag brukar göra.
Naglarna blev så himla snygga och jag är så sjukt jäkla nöjd och tror nog att dessa är de finaste naglarna jag haft.
Brukar ju alltig ha smile med typ någon stark färg så har liksom tröttnat på det och vanligt franskt är rätt tråkigt så denna gången valde jag ljust blandat glitter och istället för smile blev det fadat med en söt liten blomma på ringfingrarna.
Skulle ta ett kort när jag var klar för dom har så bra ljus på salongen men självklart dog kameran precis när kortet skulle tas så jag får fixa en bild lite senare istället.

Nu ska jag strax gå och fixa lite kaffe och idag ska jag nog ta och försöka fixa mig lite.
Skulle behöva färga mina ögonbryn och ögonfransar och sen skulle jag behöva färga mitt löshår som nu inte är tillräckligt ljust men det är nog inte det lättaste att göra slingor i clip on löshår så får se hur jag löser det.

Nu pratar jag med Issa i telefon så skriver lite mer sen istället.

Puss!

Onsdag.

Kategori: Vardagslivet

Redan onsdag så det känns riktigt skönt för imorgon är man ledig.
Ska nog gå en liten sväng på torget med Kim men har inte så mycket pengar så ska bara kolla på det som jag verkligen behöver.

Innan jobbet idag blir det en liten promenad men Bertisen och har lite post som ska hämtas.
Har fått brev från den jävla a-kassan om att jag är skyldig dom pengar och jag blir så jäkla irriterad för jag vet att jag inte har fått mer pengar än vad jag skulle ha men svårt att förklara det när det var 1 år sedan jag fick pengar och så kommer dom med detta nu?

Till lunch idag ska jag nog unna mig något riktigt gott så det får nog bli sushi för det är ju typ den godaste maten som finns :)

                                

Så himla gott och det var rätt så länge sen som jag åt det nu så jag längtar tills min rast senare :)
Fast idag ska jag nog ta lite mer blandade bitar för jag är rätt sugen på lax.

Big Brother

Kategori: Vardagslivet

Igår åkte äntligen Gurkan ut och jag röstade till och med några gånger på Christian för jag har stört mig på Gurkan ett bra tag nu så kände att det var dags för han att lämna huset.
Han är så jäkla vidrig och äter som en jäkla gris och det senaste har han varit så himla negativ och bara gått runt och varit sur och snackat massa skit.

Klart jag kan förstå att det inte är så himla roligt att bli nominerad men någon måste ju bli det så man kan ju inte bli så jäkla sur på dom andra för att dom inte röstar ut sina närmaste.
Jag menar till slut så är det ju kanske bara personer som man gillar som är kvar men man måste ju ändå lägga sin röst på någon.

Tyckte det va så jäkla gött att han lämnade för han var så övertygad om att han skulle vinna skiten bara för att han är "känd".
Jag visste faktiskt inte ens vem han var när jag såg honom första gången.
Killen vill ju vara känd så därför försöker han vara med i så många program som möjligt, tidigare har han varit med i Robinson, Sveriges värsta bilförare och 101 sätt att åka ur en gameshow och igår under livesändningen så såg man ju att hans bror var exakt likadan.
Vill synas och höras och han bara stod där och vägrade sätta sig, haha fyfan va pinsamt!

Okej att många småkillar kanske gillar honom för att dom har sett honom på tv men jag tror att det är ännu fler som stör sig på honom för just den anledningen.

Jaja nu är han iallafall ute ur tävlingen och det är bara personer som jag gillar som är kvar så det ska bli skoj att titta på och jag är nästan 100 på att Simon och Christian är de två personer som kommer att sitta i finalen.                

                                                     

H e l g e n !

Kategori: Vardagslivet

Japp då var det måndag igen och denna veckan är jag bara ledig på torsdag.
Helgen har inte varit speciellt händelserik för jag har typ varit sjuk och inte orkat göra så himla mycket men nu börjar jag äntligen bli bättre.
I fredags var jag hos frissan och klippte bort de värsta på topparna och fixade min utväxt.
Efteråt gick jag en liten sväng i stan och köpte mig en ny klänning på H&M som jag varit runt och letat efter ett tag.

                        
Den ser kanske inte så himla fin ut på bilden precis men på och med ett litet skärp i midjan så är den jättefin, tycker iallafall jag! :)
Jag skulle även kolla på ett par nya skor och jag hade hört att Skopunkten hade öppnat nyligen i Femman men jag kunde fan inte hitta butiken. Vart ligger den liksom?

I lördags blev det lite kalas hemma hos Joels mormor för hon hade fyllt år i veckan.
Jag mådde inte alls bra så när vi kom hem igen så låg jag typ på soffan under filt hela kvällen.

Igår blev det en riktig storstädning här hemma och så himla skönt att få det gjort så nu är det rent och fint och till och med alla lister är dammade.
Vi får väl se hur lång tid det tar innan det blir stökigt igen och jag fattar verkligen inte vart allt damm kommer ifrån.
Sen åkte vi ut en sväng och tittade på tvbänk och handlade lite mat.
Hade även ork kvar till att skruva ihop våra två nya sängbord och resultatet blev jättefint.

Godmorgon!

Kategori: Vardagslivet

Hur knäpp är inte jag då?
Min första lediga dag efter 8 dagars med jobb så vaknar jag och går upp klockan 7:00.
Godmorgon är ju kanske inte det rätta ordet med tanke på att jag vaknade inatt och sträckte mig och hoppades på att det skulle gå över men när jag vaknade så var det kvar och nu ännu värre.
Usch! Det är jätte jobbigt för jag kan inte röra huvudet åt ena hållet och det gör ont bara jag sitter och tittar på tv, Vad ska jag göra? Hur får jag det att gå bort?

Ska strax hoppa in i en varm lång dusch och hoppas på att det blir lite bättre i nacken/axeln och sen ska jag mysa ner mig i soffan och dricka kaffe och vänta på att Våra bästa år ska börja.

Sjuk!?

Kategori: Shopping / Vill ha!

Usch jag vill inte vara sjuk men just nu mår jag verkligen piss.
Har inte sovit alls bra i natt och har sjukt jäkla ont i halsen och skulle behöva en halstablett.
Hade för mig att jag hade Stepsils hemma men dom va visst slut så får köpa mig ett paket sen när jag kommer in till stan för jobba ska jag ju göra trots att jag mår dåligt.
Känner mig ju inte sängliggande så det är inte så att jag behöver vara hemma från jobbet.
Även om man hade velat ligga hemma och vila upp sig istället så funkar det ju inte riktigt så längre, det är ju inte som när man gick i skolan direkt och kunde sjukanmäla sig för minsta lilla.

GÅRDAGEN!
Efter jobbet åkte jag hem och hjälpte Joel med tvätten och sen åkte vi iväg en sväng till IKEA.
Hade inte så mycket tid på oss men vi visste ungefär vad vi ville ha så vi hann med det vi skulle.
Det blev 2 nya sängbord eftersom vi bara har 1 nu och en pall som dessutom inte passar i färgen.

                   
Två stycken sånna här blev det för den passar bäst in i sovrummet med tanke på att både hyllan, sängstommen och byrån är i samma färg.
Vi har inte hunnit packa upp eller skruva ihop dom ännu så vet ju inte riktigt hur det kommer att se ut men hoppas såklart att det blir fint, jag kan lägga upp en bild sen när det är klart.

Efter IKEA på väg hem stannade vi till vid ICA MAXI för att handla lite mat och så, vi hittade även en fin och bra mixer till kampanjpris.
Har länge velat ha en så man kan göra smoothies och även goda drinkar och så nu till sommaren och det är ju inte alla som kan krossa is men det kan denna :)

                                            
                                                           

Nytt!

Kategori: Shopping / Vill ha!

Klockan och ringen är från Glitter såklart och linnet från Gina Tricot.
Klockan är just nu på kampanj i alla Glitter butiker och kostar bara 100:-
och den finns i färgerna transparent, orange, rosa och i svart.
Linnet var det rea på så det kostade bara 49:-, Jag älskar att fynda!





Det var detta linnet jag ville hitta ett par vita jeans till men det är inte det lättaste för senaste vita byxan jag testade var jätte genomskinliga men jag får helt enkelt fortsätta att leta för jag tror jag vill ha på mig detta när min lillebror tar studenten och det är inte så många dagar kvar tills dess.

17 Maj.

Kategori: Vardagslivet

Skulle precis börja titta på Våra bästa år och då börar det väsnas jätte mycket på gården.
Dom håller på med nåt arbete där så jag måste ha på tv på jättehög volym för att kunna höra.
Får hoppas på att dom är klara snart.

Igår träffade jag Issa en stund innan jobbet och fick titta på lite kläder som hon hade rensat ut från garderoben och det blev några nya plagg varav ett par nya jeans som jag har på mig idag :)
Vi försökte även komma på något att göra på midsommar men vi är liksom ute i sista minuten så deet finns inte så mycket kvar att välja på.
Jag hoppas, hoppas verligen att vi löser något för hemma vill jag absolut inte vara.

Börjar känna mig krasslig nu också :(
Vill verkligen inte bli sjuk nu när min lediga helg är på väg och allt, det hade varit så typsikt.
Igår kväll började jag få lite ont i halsen och det har bara blivit värre under natten men jag hoppas att det bara är för att jag inte är van vid ac:n på jobbet och att det har gått över tills imorgon.

Det är bara att dricka massa te och vänta och se..

Vill ha!

Kategori: Shopping / Vill ha!

Tittade runt lite och jag hittade visst en hel del som jag skulle vilja ha :)



Ska jag eller ska jag inte beställa?

Jag har ju typ aldrig tidigare varit nöjd med sånt som jag har beställt hem och tycker det är rätt jobbigt att skicka tillbaka om det är så att storleken inte passar och man kanske ändå vill ha plagget fast i en annan storlek och då måste man vänta och så kanske inte dom passar i den andra storleken heller och ofta ser sakerna inte riktigt likadana ut i verkligheten som på bild.

Shoppingsugen!

Kategori: Vardagslivet

Lönen kom in på kontot idag men fick mycket mer än beräknat och tyvärr måste något gått fel så jag antar att jag får ge tillbaka alla pengarna :(
Fick det dubbla av vad jag skulle ha så fattade på en gång att det inte stämde men får la hoppas att det är en bonus till mig för att jag är så duktigt haha! ;)
Ska prata med chefen sen så får jag se vad jag ska göra.

Var ju på Ullared med älsklingen i onsdag och som vanligt hittade jag ingenting och så brukar det vara när jag vill ha har pengar till att shoppa loss.
Inte ett enda klädesplagg, inte heller en parfym eller väska och det var de sakerna jag behövde som mest fast jag hittade faktiskt ett sånt fint kakfat som jag skrivit om förut som jag vill ha mina smycken på och det blev jättefint men tyvärr så är den väldigt ostabil så den står inte så bra på byrån men det är ju där jag vill ha den.
Jag ska ta kort och visa bild på hur det blev men jag varken orkar eller hinner det just nu så det får bli senare eller en annan dag.
Jag är så jäkla shoppingsugen för jag var på Frölunda torg förut men hade inte så mycket tid till att titta så köpte bara nya svarta byxor för mina har gått i sönder och så fyndade jag faktiskt ett fint linne inne på Gina tricot för bara 49:-
Linnet skulle vara jättefint ihop med ett par vita jeans men jag äger inga så det får bli mitt uppdrag till att hitta några snarast men jag jobbar ju helgen så det finns inte så mycket tid till det just nu :(

Ska kika lite på internet och se om jag hittar något fint istället som jag kan beställa hem och just nu är det ju 10% på H&M så bästa att passa på.

I väntan på lönen..

Kategori: Vardagslivet

Sitter just nu och tittar på Våra bästa år, ovanligt va? haha!
Så jäkla tråkigt egentligen så tittar knappt men har det på samtidigt som jag sitter vid datan så hör jag att det börjar hända nåt spännande så tittar jag :)

Har loggat in och ut flera gånger idag och igår för att se om min lönespec har kommit med icke :(
Den brukar komma några dagar innan lönen och med tanke på att den 15e är en söndag denna månaden så får jag dom redan på fredag.
Får ju inte pengarna snabbare ändå men är nyfiken vad jag får denna månaden för jag har noll koll.
Tror jag jobbade lite extra förra månaden plus att jag har haft BC rollen medans min chef va på semester och får ju inte glömma att det dessutom har vart en löneförhöjning.
Har inte den mista aning hur mycket det höjdes detta året men jag antar att det bara är någon krona
Någon som vet vad Handels hade för höjning detta året?

Det var så mycket roligare förr med löneförhöjning för då fick man så himla mycket mer.
Först fick man ju mer för hur gammal man var men det är ju bara fram tills man är 19 eller nåt så får inte den höjningen längre :(
Sen fick man ju också varje år för man hade 1 år extra erfarenhet men det är ju också bara till en viss gräns på typ 3 år tror jag och jag har ju faktiskt 5 år nu så får nog inte mer pengar för det heller.

Visste ni föresten att alla som läst Handels på gymnasiet har redan 1 år erfaranhet?
Så ska man jobba som ex, butikssäljare så har man redan innan man ens börjat jobba 1 års erfarenhet och har man missat det kanske man får mycket mindre i lön än vad man har rätt till.
Fick veta det efter typ 2 år så kontaktade min chef löneavdelningen så fick jag mina pengar i efterhand och det var ju ett par tusen, fatta hur glad jag blev då!

Måndag.

Kategori: Vardagslivet

Hemma från jobbet nu och shit va varmt det är ute.
Man är ju inte direkt van vid det än och speciellt inte när det går får ca 10 grader till nästan över 20 grader på bara någon dag.
På balkongen nu så visar faktiskt termometern att det är ca 38 grader fast det är i och för sig i solen men ändå. Galet varmt!

Jag har typ haft en shopping torka riktigt jäkla länge nu, vet inte riktigt varför men har bara inte hittat något som jag har tyckt om.
Lite tråkigt för jag har bara massa gammalt i garderoben och känner verkligen att det är dags för lite sommar kläder eller iallafall lite svalare plagg för nu finns det bara jeans och stickade tröjor i byrån.

Jag är ju ledig på onsdag och Joel har tagit en semester dag så det blir en tripp till Ullared :)
Ska bli riktigt skoj för det va ett tag sen man var där nu men hoppas bara det inte är allt för mycket folk.
Har skrivit mig en inköpslista så jag inte missar att titta på något som jag behöver och just nu så behöver jag ju massa nya grejer så det lär ju bli ett par timmar i varuhuset.

VÄSTTRAFIK (viktigt!)

Kategori: Vardagslivet

Från den 1 maj kan inte vem som helst längre betala med sms biljett på buss och spårvagnar.
Du måste alltså registrera ditt nummer hos din operatör för att få en godkänd biljett.
Jag köper ju alltid månadskort men ska registrera mig ändå för man vet ju aldrig vad som händer, en dag kanske jag glömt ladda på och måste skicka ett sms istället.
Jag menar vem vill inte undvika att få 1200 kronor i böter?
Det finns ju så mycket annat roligt man kan göra för dom pengarna.

Gör det nu på en gång för det tar tydligen ett tag innan man får hemskickad sin aktiveringskod, iallafall om man har Comviq.



Detta är tydligen en ny lag som kommit att man måste veta vem det är som betalar så det är därför man ska registrera sig hos sin operatör och detta gäller även för att kunna använda sitt kort till att andra betaltjänster.

Idag mår jag bra :)

Kategori: Vardagslivet

Idag mår jag bra och är riktigt glad av någon anledning trots att jag sov väldigt dåligt,
kanske för att det är sista dagen att jobba denna veckan?
Ska bli lika skönt som vanligt att vara ledig och att få sova ut med älsklingen.
Hatar när jag måste smyga upp för att göra mig klar och åka iväg och jobba på helgerna.

Idag efter jobbet blir det träning och jag är verkligen taggad så det ska bli kul.
Men nu måste jag dricka upp kaffet sen dra iväg för att åka och jobba.

Ha en toppen dag alla! :)

Onsdag.

Kategori: Vardagslivet

Vaknade innan klockan ringde idag och var inte alls speciellt trött.
Just nu sitter jag i soffan med filt och tittar på Våra bästa år samtidigt som jag dricker kaffe, läser bloggar och så bloggar jag lite själv dessutom :)

Är så himla glad att jag åkte iväg och köpte gymkort igår och det känns så himla bra.
Blev lite träning efter jobbet igår men idag blir det vila för jag slutar rätt så sent men imorgon och i helgen blir det nog lite träning istället.
Men ska bara göra det för att jag tycker det är kul och skönt och inte för att jag måste.
Känns riktigt skönt också att åka iväg och träna samtidigt som Joel för annars sitter jag bara kvar hemma i soffan och känner mig fet och lat men nu känner jag mig duktigt och lite stolt istället.

Innan jobbet idag blir det en liten promenad med min lilla älsklingstjej som dessutom har varit sjuk och går på antibiotika för urinvägsinfektion.
Stackars liten så jag ska passa på att pussa och krama henne extra mycket för jag träffar ju henne inte lika mycket längre och för varje dag som går saknar jag henne mer och mer.

       
  
I över 14 år har hon funnits i mitt liv nu och jag kan inte beskriva det med ord hur mycket hon betyder för mig, det är sjukt hur mycket kärlek och värme en liten hund kan ge.    ♥   ♥   ♥

Dags att börja träna?

Kategori: Vardagslivet

Jaha då va det snö igen efter att ha gått barbent förra helgen känns det ju lite skumt men ingenting förvånar mig längre asså men visst är det lite kontigt med snö i maj, eller?

Jag ska nog dra till gymmet lite senare och köpa mig ett nytt träningskort, äntligen!!!
Kände att 4000 kronor var rätt mycket och just nu har jag inte dom men som tur va så har dom kampanj nu till sommaren att man får träna Maj Juni Juli & August för bara 995:-
Det ska faktiskt bli väldigt skönt men ska nog inte ta det så hårt som jag gjorde sist men förhoppningsvis blir det nån gång i veckan iallafall och det är bättre än inget.

Kanske blir första gången redan ikväll!?!

Glöm inte att gå in på Glitter.se nu och bli medlemmar i Club Glitter och nästan direkt kommer ett erbjudande att skickas till mailen så glöm inte att gå in och titta :)
Men viktigast är att välja
Göteborg Kungsportsplatsen när ni fyller i!