jennyfathers

Utbrott!

Kategori: Vardagslivet

Idag eller snarare imorse innan jag skulle iväg till jobbet fick jag mig ett litet utbrott för att jag inte hittade något fint att ha på mig, och nu ser det ut så här...

                       

Har ju tagit fram mina sommarkläder igen som har legat i en låda eftersom inte allt får plats och så här kan det ju inte direkt se ut så måste försöka fixa i ordning och rensa och så men först ska jag kolla Gossip girl...

Ledig idag :)

Kategori: Vardagslivet

Idag är jag ledig och med tanke på att jag är sjuk och har jäkligt ont i halsen, hosta och håller nog även på att tappa rösten så känns det rätt lägligt att vara ledig just idag.

Men jag ska ju inte ligga i sängen och vara sjuk för idag ska det tvättas och sen ska jag till skolan också för att få mina betyg :) men innan det ska jag nog passa på att gå ut och sola lite för det kanske är det ända fina vädret vi får för i år.

Är faktiskt ledig imorgon också och då hoppas jag på lite shopping för nu behövs det massa nya sommarkläder...

L Y C K L I G !

Kategori: Vardagslivet

Jag är så glad nu attt jag inte vet vart jag ska ta vägen, hade 2 nationella prov i Engelska förra veckan som jag tyckte gick skit dåligt verkligen.
Ena provet var läsförståelse där jag bara hann med lite mer än hälfen innan tiden var ute och hörförståelseprovet hörde jag typ inget av vad dom sa och svarade inte på många frågor, trot detta fick jag mail om att jag fick Godkänt :)

Fy fan vilken lättnad för nu har jag bara 1 bok kvar som jag ska ha prov på denna veckan sen är jag äntligen klar med Engelska B.

Big Brother.

Kategori: Vardagslivet

Igår satt jag och kollade på fredagens avsnitt av Big brother på datan.
Jag vet att det bara är ett jäkla program med ett par idioter som blir inlåsta i ett hus men kan inte låta bli att bry mig, haha!
Så igår när jag såg festen och när Marcelo och Jennifer började hålla på ville jag bara slå slönder datan, kan inte förstå hur man kan bete sig så asså.

Tänk när stackars snälla Annica kommer ut och får se detta liksom, det är inte okej.

                       

Marcelo måste nog vara den osäkraste killen i världens som beter sig så, hoppas inte han får en enda tjej på fall efter detta programmet, han är ju inte ens snygg!!!