jennyfathers

Alla ❤️ dag!

Kategori: Vardagslivet

Alla hjärtans dag idag och jag ligger hemma med influensa 😔 blev dålig i onsdag och de vill inte riktigt gå över.. Tråkigt att vara sjuk just denna dagen men älsklingen kom hem och överraskade mig med blommor 😊


Nu ligger jag och vilar, är så himla trött hela tiden men de går verkligen inte att sova. Jätte jobbigt!! Får hoppas jag blir friskt tills på måndag och att jag inte smittar älsklingen för han fyller ju år nästa vecka..

4 februari

Kategori: Vardagslivet

4 februari idag och det är pappas födelsedag så det blir middag och tårta här hemma med familjen idag 😊 är ledig dessutom så tänkte passa på att städa och så, min enda lediga dag så får passa på. Har redan hunnit med ett pass på gymmet också.

Har blivit mycket jobb de senaste men de är bara kul, speciellt när lönen kommer 😊 i måndags jobbade jag 8-20 och vi har ju blivit med bil nu så älsklingen kom till jobbet och hjälpte mig att städa lite... 
Han är så söt! Helt kär i bilen och hela han lyser upp bara man nämner den haha.. Han tittar även ut genom fönstret för att se så fint den står på parkeringen..