jennyfathers

Världens bästa familj!

Kategori: Vardagslivet

Och vänner också så klart :)
Fick ett överrasknings kalas i söndag med vänner och familj. Blev så himla glad och hade verkligen ingen aning så det lyckades dom riktigt bra med :) till och med phille hade lyckats ta sig hem, han som inte skulle komma förens på fredag. Har aldrig firat min födelsedag utan att alla i familjen varit med så skönt att han kunde komma hem till Göteborg tidigare. Fick jättefina och bra presenter också! Hade verkligen en jätte bra födelsedag och i lördags va vi här och drack lite och åt ostbricka. Japp nu är jag 25.... Galet va tiden går fort!

Godmorgon :)

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen och dricker kaffe som älsklingen kom in med innan han åkte till jobbet. Älskar nya muggarna jag fick i födelsedagspresent :) både Kim och familjen kunde se att det var något som passade mig utan att jag sagt att jag önskat mig sånna. Hahha det kanske syns att jag gillar zebra!?


Idag ska jag jobba lite extra i nordstan igen :) skulle egentligen vara ledig men är så kul där sen får jag börja tidigt och jobba så länge jag orkar typ för de finns en del att göra.
Sen ska jag kolla ut nytt mineralsmink :)

Tisdag

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen och kollar på paradise och älsklingen har redan somnat. Så tråkigt att det är slut nästa vecka, va ska man då kolla på?? 

Igår körde jag mamma till flyget för hon skulle på föreläsning i Texas. Lyx!! Vill också åka iväg så.. Och hon kommer hem lagom till min födelsedag :)

Idag jobbade jag bara 3 timmar sen kom älsklingen och hämtade mig. Åkte hem på middag och tårta hos hans morfar som fyller år idag :)
Imorgon är jag egentligen ledig men ska jobba lite extra i nordstan.
Har varit där några gånger nu och kommer antagligen börja på riktigt i januari och de ska bli skoj.. Mer tempo och så himla fin är den nya butiken :)
Roligt att jag fick vara med och bygga upp den med..

Nu ska jag kolla slutet på programmet sen sova. Natti natti!

Joe Labero

Kategori: Vardagslivet

Har ju glömt av att berätta att jag och Mats har varit på Joe Labero. Har aldrig sett något sånt innan och det var hur bra som helst. En riktigt bra show och vi valde biljett med 3 rätter också. Lyckad kväll och god mat :) sånt här borde alla gå på!