jennyfathers

Stressad!

Kategori: Vardagslivet

Jag sitter på vagnen och fryser!!
Blev en stressig morgon trots att jag är ledig. Började dagen på gymmet 💪😊 sen hem snabbt för att duscha och äta. Sprang vidare upp till bibloteket för att lämna tillbaka en bok och snabbt ner igen för att hinna med vagnen så jag kommer i tid till frissan. Tyckte det var jävligt kallt men stressade och sprang så märkte inte förens nu när jag sitter på vagnen att jag glömt att ta på mig min pälsväst. Så nu sitter jag här i tunn skinnjacka och fryser och det snöar fan ute ❄️❄️ Lyckat!!

Bridesmaids

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen, äter popcorn och tittar på bästa filmen. Bridesmaids! Så sjukt rolig!


Inte långt kvar till Geordie shore börjar heller :)
Och sen var denna helgen slut 😔 lediga helger går alldeles för snabbt...

Imorgon blir det träning med pt, sen jobb och efter det fika i stan. Bra start på veckan tycker jag! 

En bra helg!

Kategori: Vardagslivet

För idag är jag ledig. Jag är faktiskt ledig tills på måndag kl 19 då jag ska till jobbet och inventera 😊 lång ledig det var längesen nu..
Helgen kommer bli super för idag ska vi på lägenhetsvisning och sen kommer det en mäklare hit, efter det åker vi vidare till Helsingborg!!! 

Nu ska jag dricka upp kaffet sen gå ner till gymmet. 👊👊 måste till bibloteket också och sen hämta ut ett paket. Beställde ju schampo och balsam för över 400 kronor häromdagen. Men det var väldigt bra pris och jag vet att det är bra produkter. 
2014

Kategori: Vardagslivet

Känns ju helt sjukt att första veckan på nya året redan är över. Vart tar tiden vägen? Förra månaden kommer jag knappt ihåg så snabbt gick den, beror väl på mycket jobb och så. Idag börjar jag skolan också. Lite nervös för egentligen vill jag inte ens men behöver ju verkligen det betyget. Hoppas bara jag klarar det! Ska tydligen vara väldigt svårt...
Nu ska jag strax gå ner till gymmet 💪

Gott nytt år! 🎉🎉

Kategori: Bilder

Började dagen med lång sovmorgon och mysig frukost. Sen fortsatte kvällen hos Ellen och Nima. Känns skönt att 2013 är över...