jennyfathers

Soooova!!!

Kategori: Vardagslivet

Dags att sova, har suttit på akuten i 10 timmar och inte sovit sen igår natt. Så trött!!

Miley Cyrus.

Kategori: Musik

 

Sommar!

Kategori: Bilder

Min semester :)

Kategori: Vardagslivet

Denna semestern har gått för fort som vanligt men bra har den varit iallafall.

Började semestern med att åka hem från Skåne för en möhippa för min syster ❤ som ska gifta sig :)

Dagen efter det var det dop för lille Rio
Sen tröttnade jag på att vara hemma så vi drog till Ticket och bokade en spontan sista minutern resa. Har ju sagt att jag aldrig vill åka till Turkiet igen men det fanns inte så mycket mer att välja på så det var dit vi åkte. Men resan blev så lyckad och vi kom till ett jätte stort och fint hotell med bästa maten.

Dagen efter vi kom hem blev det begravning för min fina lilla ängel Berta ❤❤❤

Senare blev de även en lite tripp till Helsingborg och jag fick gå på Helsingborgsfestivalen som jag tjatat om i ett år. Så lyckat och jag har bestämt att jag ska dit varje år!!

När vi kom tillbaka till Göteborg blev det middag på stan med tjejerna och även en spontan utgång med killarna :)

Efter helgen åkte vi tillbaka till Helsingborg och hade de mys, grillade åkte till Köpenhamn och gick på ströget och Tivoli. Sista dagen blev en dag i Malmö sen åkte vi hem till Göteborg igen.

Sen blev det även 2 jätte mysiga dagar på Hälsö i Mats chefs hus som vi fick låna. Jättefint verkligen med havsutsikt.

Avslutade semestern med en dag på stranden i Frillesås med familjen. Åkte alltid dit när vi var små så det var skoj att åka tillbaka.

Nu är det snart dags att börja jobba igen och det är så skönt att inte all semester är över än för 19e augusti åker vi alla till Grekland och då blir det bröllop!!

Det har varit mycket fläng fram och tillbaka men det har bara varit skoj. Man har ju fått passa på nu innan flytten men jag ska absolut åka till Helsingborg sen så ofta jag kan. Mysigaste staden!! Är det någon gång man ska vara där så är det helt klart på sommaren.

Puss 😘

!

Kategori: Vardagslivet