jennyfathers

Sol sol sol

Kategori: Vardagslivet

Så himla härligt väder har det varit idag ☀️ Blir glad bara det är sol ute men tyvärr hade jag ingen ork till att ta mig ut idag. Har varit ute på balkongen och ställt ut bord och så sen lyser solen in från alla håll i lägenheten så har ändå fått känna av de fina vädret. Har även tvättat lite idag och rensat avloppet. Känner mig faktiskt rätt duktig att jag fixade avloppet alltså, tvätta gör man ju var och varannan dag. Sen efter de så har jag bara legat i sängen och kollat på  pretty little liars..
Är ju ledig imorgon också och orkar förhoppningsvis med en promenad eller något. Hade varit mysigt med en fika i solen men det dröjer väl en månad innan uteserveringar öppnar.Beauty.

Kategori: VardagslivetBlommor

Kategori: Vardagslivet

Älskar att ha blommor här hemma 😊 det känns så hemtrevligt på något sätt.

Mats fick jätte fina blommar av sin pappa när han fyllde år. Dom va stora och långa och luktade jätte gott men sen när dom började vissna lite klippte jag av dom och satte dom i den runda vasen och titta så fint det blev 🌷Vår?!

Kategori: Vardagslivet

Är det nu det är vår? Känner inte riktigt av det ännu tyvärr.. Men känner för att bli lite vårfräsh så har bokat tid hos frissan 😊 frågan är bara vad jag ska göra?

Nu till allvar haha..
Denna jäkla klänning! Hur kan man se så olika? För mig är den verkligen vit guld men resten av familjen säger blå svart?!?! Blir galen..Mars

Kategori: Vardagslivet

Herregud nu är det redan mars och det känns som det var jul typ igår... 
Är ledig idag iallafall och det känns väldigt skönt.

Igår skulle robin fyllt 27år ❤️ 

Glada nyheter är att jag har blivit moster till denna fantastiska lilla kille 💙