jennyfathers

Pigg och glad!!

Kategori: Vardagslivet

Idag är en sån dag som inte kommer allt för ofta. Jag vaknar pigg och glad och ser verkligen fram emot denna dagen :) känner mig så glad och lycklig just nu att jag går runt och små ler för mig själv, haha lite pinsamt faktiskt!! :) :) :)

Vänskap!!

Kategori: Vardagslivet

Även om jag älskar att bo här så är det jobbigt ibland att vara ifrån dom man tycker om, helst av allt hade jag velat att alla skulle flytta med mig :) haha!! Saknar att bara kunna träffa dom man vill när man vill...

 

Fin vinterdag! :)

Kategori: Vardagslivet

Vaknade av att solen lös in genom fönstret och jag vaknade med panik och trodde jag hade försovit mig men det hade jag ju inte för idag hade jag sovmorgon eftersom jag jobbar stängning. Inte van att vakna när det är ljust ute. Inte van att se dagsljus alls nu för tiden faktiskt.. Igår åkte jag till jobbet innan 8 och kom hem 22 men värre blir det imorgon för ikväll kommer jag också hem så sent och då måste jag äta och duscha och sen ringer klockan 04:50!! Hur ska jag palla?? Jag är iallafall ledig hela helgen så jag har något att se fram emot :)


Idag fick jag iallafall njuta av det fina vädret. Det hade snöat rätt mycket inatt så snön låg sådär fint och orörd och det var klarblå himmel och strålande sol, älskar sånna vinterdagar!!!

På väg hem!

Kategori: Vardagslivet

Sitter på bussen nu på väg hem, mår illa och har ingen känsel i rumpan
längre och det är 1,5 timmar kvar tills jag är framme :( bakom mig ligger någon och snarkar. Fy fan asså!!! Såg även på instagram att om jag hade tagit tåget hem för 4 timmar sedan istället hade jag suttit på samma tåg som Anton Hysén. Jag hade dött!!!

Vårnytt!

Kategori: Shopping / Vill ha!

Nu har vårnyheterna börjat komma till butikerna och jag är sugen på att shoppa!!! :)
 
            
 
 
 
 

a thousand years...

Kategori: Musik

 
Gillar jag en låt kan jag lyssna på den om och om igen och det är precis vad jag har gjort med denna de senaste dagarna, hela vägen till jobbet och samma hem i flera dagar nu.
 
♥ ♥ ♥

2013

Kategori: Vardagslivet

Nytt år och nya tag!?!? Nyårslöften, ny energi och allt sånt där men jag har ingen ork!! Jag vill känna nytt år nya tag men jag gör tyvärr inte det... Nytt år då man kan börja om från början och försöka göra allt rätt men just nu känns det inte ens som det är nytt år och 2013 låter dessutom inte bra i mina öron men jag antar att det blir vad man gör det till, eller??