jennyfathers

❤❤❤

Kategori: Vardagslivet

Min fina ängel, jag saknar dig så!!

Det jobbiga är inte att hon inte är vid mig just nu eftersom jag inte bor i Göteborg så brukar vi inte ses varje dag ändå men tanken av att hon faktiskt aldrig någonsin mer kommer att komma tillbaka till mig gör att jag får sån panik att jag inte vet vart jag ska ta vägen :(

BITTER!

Kategori: Vardagslivet

Idag är jag inte glad...
Verkligen längtat tills idag för jag är ledig och det har ju varit sånt toppen väder och det skulle det vara hela veckan men tydligen inte. Iallafall inte idag på min lediga dag då jag skulle sola flera timmar och bli brun. Helt grått ute och inte det minsta soligt som alla 3 väderapparna jag har visar. Vad har dom för jobb egentligen för det är inte ofta det visar rätt. Inte ens lite jäkla sol kan jag få :( och nästa vecka när semestern börjar kommer det la regna.. Tur att man har en vecka i Grekland i augusti för där kan man la inte ha otur med vädret. Längtar!
Idag har jag iallafall hunnit tvätta 4 maskiner och nu ska jag packa inför semestern, vet inte hur jag ska få med mig allt på tåget bara.. Ska även städa lägenheten eftersom den ska lånas ut nästa vecka sen blir det väl en sväng på stan och efter det ska jag vaccinera mig :/ Rolig dag!