jennyfathers

4 JÄVLA ÅR ! ! !

Kategori: Vardagslivet

Idag firar jag 4 hela jäkla år som rökfriiiii!!! Jag är så sjukt jäkla stolt över mig själv att jag lyckades och det var det nog inte många som trodde storrökare som jag var...

Minns att jag tyckte de första 2 månaderna var rena helvetet men man glömmer ändå av känslan för hur jobbigt det verkligen var men jag minns att jag sa till mig själv att om jag någonsin skulle börja igen skulle jag aldrig sluta... Nu kan jag inte fatta att jag ens har varit rökare och jag saknar det inte det minsta, bästa jag gjort!!!

 

Så hur jäkla jobbigt det än var att sluta röka så var det helt klart värt det!!!

 

 

!

Kategori: Vardagslivet

Shopping!

Kategori: Vardagslivet

Hoppade precis på tåget och ska åka till Hyllie för idag kl 12 är det invigning på Emporia, Nordens största köpcentrum! Sanna är på praktiken men slutar 12 så hon hoppar på tåget på Malmö C. Vi hoppas på massa shopping idag :) dessutom ska butikerna ha massa bra erbjudanden, såg bland annat att Cubus har 40% på alla kläder och Glitter har 3 för 2.

Justin Bieber

Kategori: Musik

 

Min fina tjej!

Kategori: Vardagslivet

Idag fyller världens finaste lilla tjej hela 16 år.
 
 
♥ ♥  

På väg till jobbet...

Kategori: Vardagslivet

Sitter på tåget och lyssnar på musik. Idag är det rätt varmt och sol och jag har till och med solglasögon på mig :) Fin och mysig höstdag!!

Lägenheten.

Kategori: Vardagslivet

Försökte få det lite mysigt igår men det är inte så lätt med en lägenhet helt utan möbler haha!

 

 

Hur dåliga bilder som helst men vafan...

Godmorgon världen!

Kategori: Vardagslivet

Va hur trött som helst när klockan ringde, vi kom ju hem väldigt sent igår...
Men idag slutar jag iallafall tidigt och ikväll ska jag gå och kolla på en lägenhet :)
 
Sen är jag ledig i 2 dagar och jag som trodde jag skulle jobba massa helger trodde nog fel för jag är ledig både denna och nästa söndag och veckan efter de är jag ledig hela helgen så det ska bli skönt. Det enda jobbiga är att jag jobbar hela Ladies night helgen :( 
 
Men nu måste jag fixa iordning frukost sen är det dags att gå ner till tåget...

Locka med plattång.

Kategori: Bilder

Nu har jag faktiskt nästan packat klart allting, bara smink, parfym, ansiktskräm och sånt kvar..
 
Lite tråkigt att packa och städa så tog en pause och testade att locka håret med plattången, det blev rätt okej faktiskt trots att håret är kort nu.
Jag tog ju ut mitt löshår i veckan och klippte mig lite igår så det är lite ovant och skulle gärna vilja ha långt och fint hår men extenstions är så jobbigt så jag förblir nog korthårig ett tag så får vi se om jag sätter in nytt sen eller inte...

1 dag kvar...

Kategori: Vardagslivet

Jag kan inte riktigt fatta att jag åker redan imorgon och kommer nog ta ett tag att förstå att man faktiskt har flyttat från Göteborg, även om jag kommer att hälsa på ofta.
Trivs jag inte så kanske jag bara blir borta 1 månad men hoppas självklart allt går bra och att vi snart får tag på en lägenhet och så. Jag vill ju trivas!!!
 
Idag ska jag packa det sista så kanske dags att börja nu för det är en del kvar och jag som alltid brukar vara så ordningsam och vara ute i god tid men denna gången har allt bara varit kaos.
 

Kan inte sova!!

Kategori: Vardagslivet

Usch vad jag har sovit dåligt inatt, inte okej! men jag antar att jag börjar bli nervös inför flytten.
På söndag morgon åker jag och det känns helt sjukt, trodde aldrig de skulle bli av...
Kommer vara så himla ledsen och tycker det är jobbigt att lämna alla men det är detta jag vill och har velat i flera år så nu måste jag testa och trivs jag inte är jag hemma om 1 månad igen...
 
Idag efter jobbet blir det middag på stan med tjejerna för ett litet "hejdå" :( Och imorgon är det min sista dag på jobbet... sen har jag 3 dagar ledigt!
 

. . .

Kategori: Vardagslivet

Sol och fredag :)

Kategori: Vardagslivet

Äntligen lite sol ute :) men det kommer säkert börja regna sen...
 
Jag håller på att göra mig iordning för att jobba men innan det ska jag skjutsa min kära syster till flygplatsen. Jag vill också ut och resa!!!
Fast jag ska ju ut på andra äventyr snart så jag får nöja mig med det...

Fine.

Kategori: Vardagslivet

Saknar!!!

Kategori: Vardagslivet

Men jag tror och hoppas att det var idag hon skulle komma hem...
 

Måndag...

Kategori: Vardagslivet

 
Fast jag tycker faktiskt inte det är så jobbigt att det är måndag idag för imorgon är jag ledig och denna veckan har jag ledig helg att se fram emot :)