jennyfathers

Pinchos!

Kategori: Vardagslivet

Ikväll var vi och åt middag på Pinchos.
Älskar tapas och älsklingen hade aldrig ätit de innan så det blev en lite sen födelsedagsmiddag. Har bara varit på den i stan innan så denna gången testade vi på resturangen i Linne. Jätte mysigt och maten var jätte god 😊 ❤️❤️❤️

Kategori: Vardagslivet

Grattis till min fina älskling som fyller 27 år idag! 🎉🎉😍❤️Ledig dag!

Kategori: Vardagslivet

Kom precis hem från gymmet och idag var jag i princip själv där. Skönt! Slapp tänka på att byxorna jag hade på mig blir typ genomskinliga när jag böjer mig och att jag gör fula grimaser när jag tar i allt jag har haha! 


Nu ska jag hoppa in duschen och sen försöka plugga lite. Har ju prov idag men är faktiskt redan beredd på att jag inte kommer klara det. Jag har inte lagt ner någon tid på det så jag får helt enkelt skylla mig själv men ska dit idag ändå och försöka... Hata matte!!

Alla hjärtans dag!

Kategori: Vardagslivet

Började dagen med att åka och jobba men ville egentligen bara ligga kvar hemma i sängen för älsklingen är sjuk. Alltid jobbigt att behöva jobba då.
När jag kom hem väntades det överraskning. Möttes av lappar med fina ord och ledtrådar :) fick bästa överraskningen och en jätte mysigt alla hjärtans dag. Jag fick en plånboken som jag verkligen behövde och den har jag tittat på innan så blev jätte glad. Fick även ett par jätte fina trosor också. Han blev väldigt glad för sin present med 💕

Sen åt vi skaldjur och drack vin :)
En väldigt lyckad och mysigt kväll!

Många tycker nog att alla hjärtans dag är löjlig men jag älskar den. Man behöver verkligen inte göra en stor grej av det och självklart tycker jag inte man behöver ge varandra massa presenter. Även om jag blev superglad för mina. Jag hade blivit glad för bara en röd ros också! 
Det handlar ju egentligen bara om att tillbringa dagen men någon man tycker om vare sig det är med pojkvän, familj eller vänner. 


Söndagsmys!

Kategori: Vardagslivet

Haft en lång sovmorgon och nu ligger vi i soffan och tittar på Prison break. Igår kom Sanna och Alf hit och vi åt ostbricka och spelade spel. Underbart med ledig helg!!


Korkad!

Kategori: Vardagslivet

Här sitter jag och inte fattar ett skit. Det hjälper ju inte att man har en snurrig lärare som dessutom har 2 lektioner samtidigt. Hon springer liksom fram och tillbaka mellan klassrummen och så kan man ju inte ha det. 

Nu sitter jag iallafall här hemma och ska försöka att plugga lite men det är fan inte lätt med matte asså. Känner mig så korkad men det är så mycket olika "regler" på allt och svårt att komma ihåg. Och miniräknaren asså. Rena skämtet. Det är till och med svårt att räkna ut tal på en miniräknare. Finns liksom regler där med. Blir galen!!!Jag orkar inte!

Kategori: Vardagslivet

Sitter på jobbet och jag tror jag dör så trött är jag idag. Igår kom jag inte hem förens vid 22:30 från mötet. Upp rätt tidigt idag för att gå på en extra lektion i skolan. Va klar vid 11:30 och har gått i stan och shoppat lite för att fördriva tiden. Blev bland annat nya träningsbyxor :) så nu längtar jag tills imorgon då jag ska träna. Nu börjar jag strax jobba och efter jobbet ska jag tillbaka till skolan för ytterligare en lektion. Jag vill inte! Jag orkar inte! Men jag måste! Och jag gör det för att jag är så jäkla grym haha. Så grym att jag sitter där och inte fattar ett skit men men.. 

Terapi!

Kategori: VardagslivetTack för att du finns ❤️❤️❤️