jennyfathers

Flytta!

Kategori: Vardagslivet

Japp då va de snart dags för flytt. Ska bli kul faktiskt även om de är jobbigt att vara hemifrån men jag tror faktiskt att tiden kommer gå snabbt.
Har ju London och så att se fram emot.



Ledig

Kategori: Vardagslivet

Idag har jag varit ledig och tog mig en sovmorgon. Va så trött så jag vaknade inte ens av att dom borrade.

Drack en kopp kaffe sen gick jag upp och rensade lite i skåpen, sen ska elektrikern komma och fixa alla uttag så jag passade på att dra ut spisen och göra rent där för de gör man ju inte allt för ofta men de va faktiskt inte speciellt smutsigt. 
Sen har jag även tvättat sex maskiner så jag har fått lite vettigt gjort ändå. 

Imorgon ska jag nog träffa Kim och Anki och sen på torsdag är det dags att packa ner allt badrummet..ska väl passa på att rensa där också. 

Sen till helgen blir de jobb och på söndag kommer äntligen min favorit hem 💙

Känner inte att de ens är jobbigt att jobba helg längre. Tyckte ju de förr men tiden går så fort och de är väldigt kul men ändå skönt när man är ledig såklart så denna helgen passade jag på att gå ut.💃🎉🍾

❄️❄️❄️

Kategori: Vardagslivet

Och vips så försvann de fina vinter vädret. De va så himla fint och hade velat ha alla vintrar så. Hellre -20 och det vädret än regn och plusgrader.. 










Renovering!

Kategori: Vardagslivet

Nu är de inte långt kvar.. Imorgon kommer dom och kollar på lägenheten för renoveringen av badrummet. De kommer bullra och skaka eftersom dom ska riva ut allt så vi ska gå igenom vad som behöver tas ner från väggarna och även i köksskåpen så inget åker ner.. Får hoppas att dessa veckor går fort men med tanke på hur fort tiden har gått de senaste så blir de nog inga problem. 

Har ju bokat in London resan nu under renoveringen med så har något att se fran emot. Ska bli så himla kul och nu är det bara en månad kvar ungefär. 
Massa shopping hoppas jag på.

Vill ha en helt ny garderob och massa fina vårnyheter. Kanske ska unna mig en ny väska också ☺️ behöver faktiskt en ny stor handväska. Behöver och behöver har iallafall tröttnat på den jag har nu även om jag tycker den är jätte fin. Sen vill jag nog ha en liten axelremsväska i någon ljus färg till sommaren också. 

Såhär såg shoppingen ut från förra Londonresan.. Får se hur de ser ut efter denna resa, antagligen bara massa barnkläder haha. 



Godmorgon!

Kategori: Vardagslivet

Lång sovmorgon idag! Vaknade i och för sig ganska tidigt men ligger kvar i sängen och dricker kaffe och kollar på tv. Tänkte ligga här idag och inte göra så mycket faktiskt. 
Alltid när jag är ledig så har jag något planerat och åker nästan alltid ut och hittar på något eller träffar någon men idag tänkte jag passa på att vila upp mig.
Dessutom är de svinkallt ute.


Trots kyla så älskar jag verkligen detta väder. Det är så himla fint ute nu med all snö och det är sån vinter jag vill ha varje år. Blir glad av sol och snö ❄️⛄️☀️

Kommer ju aldrig klara av att ligga i sängen hela dagen för jag kommer bli rastlös och klättra på väggarna så när jag vilat klart ska jag städa här hemma. 
Skönt när man har en hel ledig dag till sånt. 

Tulpanens dag!

Kategori: Vardagslivet

Idag är det tulpanens dag. Mina favoriter är vita och rosa men köpte en lila orkidé när jag va på Ikea så tänkte de kunde vara fint att matcha med lila tulpaner 😊 fint blev de iallafall! 



Dagens shopping!

Kategori: Vardagslivet

Blev bland annat en sväng förbi Ikea med Anki. Åt lunch och köpte lite blommor 😊 köpte även lite saker jag tänkte testa att spraya i guld.







160114

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon lediga torsdag 😊
Idag är sista dagen jag har tänt mysiga julstjärnan för idag tänkte jag packa ner julen faktiskt. 


Tycker alltid de känns så tomt när man tar ner julsakerna så de blir nog en sväng till Ikea för att köpa lite nytt 😊

Nu ska jag dricka mitt kaffe och vakna till liv. 

Brrr.

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag myst ner mig i soffan med täcke och dricker te. Så frusen för det har varit så kallt på jobbet idag. Något fel på värmen så har varit helt stel och längtade hem så jag kunde ta mig ett bad men när jag väl va hemma räckte de med att tända ljus och ta på mig mjukiskläder 😊 
Sitter här med mitt täcke och de luktar så gott. Älskar sköljmedlet jag använder och hela lägenheten luktar så gott när jag tvättat. Igår passade jag på att byta sängkläder och storstäda när jag ändå va ledig. Så skönt att ha det gjort.

Mina 3 lediga dagar ❤️

Kategori: Vardagslivet

Så skönt att vara ledig och kände verkligen att jag behövde de nu efter mycket jobb och sjukdom över jul/nyår. Men av någon konstig anledning så är det just när jag är ledig som jag hinner känna av hur trött jag är. 

I söndag åkte jag och mamma till freeport. Där hittar man typ aldrig något men köpte prydnad till graven så åkte och dit och sen middag hos mamma.


Idag åkte jag först hem till Anki och sen åkte vi vidare till torget för fika med Ida, Rio, Emilie, Cassandra och så kom Ellen och Kian förbi också 😊 mysigt att träffa alla! 

Imorgon ska vi till Slottskogen och fika med pappa och sen hem till mamma på middag. 

3 riktigt mysiga dagar. 
Älskar min familj ❤️ så himla glad att jag har dom.
Familjen betyder allt och tycker så synd om folk som inte har någon... 

Hejhej 2016

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag inget emot att den riktiga vintern kommer. Jag vill så gärna ha snö! Älskar snö så länge de inte blir slask så snö och fint väder vill jag ha 😊
Inget emot minusgrader så länge de är sol ☀️ älskar sånna vinterdagar! 

Min julafton!

Kategori: Vardagslivet

Började dagen men jobb faktiskt men de va bara några timmar så de gjorde inget sen är de ju så nära till min syster därifrån så var där strax efter 14.

Vi har ju slutat med julklappar nu för alla i familjen känner att vi har allt man kan önska sig. Väldigt härlig känsla tycker jag och man slipper stressen med att hitta julklappar. 
Vi kör julklappsleken istället och detta året hade alla köpt bra paket faktiskt så alla blev nog nöjda 😊

Sen var det ju Kians första jul så självklart kunde man inte hålla sig från att köpa saker till honom. 







Sen trots att vi inte köper paket så fick vi alla var sin kalender med bilder på barnen. Blev jätte glad och bilderna va så himla fina. 
Sen hade dom gjort den personlig så alla i familjens födelsedagen var markerade 👍😊




Älskar julen tycker nog de är bästa dagen på hela året och jag längtar redan till nästa ❤️

Justin Bieber!

Kategori: Vardagslivet

Satt och köade och lyckades få tag på biljetter 😊 lycka! 
Ville se honom förra gången han var i Sverige men så blev de inte så denna gången köpte jag biljetter för man vet ju inte när han kommer nästa gång.

Sett att de faktiskt är många som ska dit och senaste låtarna han gjort har faktiskt varit riktigt bra.


Det är ju ett tag kvar men dö har man något kul att se fram emot 😊