jennyfathers

Skaldjursmiddag!

Kategori: Vardagslivet

Idag unnade vi oss skaldjur. Alltid lika gott 😊



Helsingborg!

Kategori: Vardagslivet

Åkte ju till Helsingborg med Ă€lsklingen i lördags. Mitt Ă€lskade Helsingborg! Bara Ă€lskar att vara dĂ€r... Vi hĂ€lsade pĂ„ Sanna och Alf 😊 hade en super mysig helg och det blev Ă€ven utgĂ„ng. LĂ€ngesen jag festade sĂ„ var rĂ€tt seg i söndags. Vi var ute pĂ„ stĂ€lle Villan heter det och det var jĂ€tte skoj. Har aldrig varit dĂ€r innan och alltid undrar hur det ser ut dĂ€r inne. 
Vi var Àven pÄ VÀla i helgen och sjÀlvklart ville mitt hjÀrta in pÄ den ny öppnade apple butiken. Har varit pÄ Apple en gÄng innan och det Àr ganska hysteriskt dÀr inne. Undra varför dom inte öppnat i Göteborg Ànnu...





Uppe med tuppen!

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon goodmooorgon!
Idag Ă€r jag ledig men va gör jag uppe nu egentligen? Varje dag de senaste har jag vaknat sjĂ€lvmant innan Ă€lsklingen ska upp och varit vaken nĂ„gon timma sen somnat om. Skönt! 😊 men idag ska jag till Ullared sĂ„ nu kan jag lika gĂ€rna vara vaken. Faktiskt vĂ€ldigt mysigt att gĂ„ upp samtidigt pĂ„ vardagarna Ă€ven om det brukar vara lite stressigt. Hoppas pĂ„ ett sĂ„nt jobb senare i livet. Nu har Ă€lsklingen gĂ„tt sĂ„ nu ska jag ligga i sĂ€ngen lite och dricka kaffe och kolla pĂ„ tv lite innan det Ă€r dags att göra mig iordning. IkvĂ€ll blir det badminton 😀 en bra dag idag!!

Alla kan göra nÄgot!

Kategori: Vardagslivet

Även ett litet bidrag Ă€r ett bidrag och jag kĂ€nde att Ă€ven om jag inte kan hjĂ€lpa till sĂ„ mycket sĂ„ Ă€r det iallafall lite och tĂ€nker alla sĂ„ sĂ„ blir det mycket tillsammans 😊 kĂ€nde att jag behöver jobba lite pĂ„ karman ocksĂ„. 




13 november

Kategori: Vardagslivet

Detta Ă€r en bra vecka! jag har sovmorgon veckan ut, pĂ„ fredag kommer lönen, jag Ă€r ledig i helgen och det bĂ€sta av allt Ă€r att jag Ă„ker till Helsingborg pĂ„ lördag 😊😊 Ă€lskade Helsingborg som jag har saknat sĂ„ mycket. Nu vill jag ha helg!









Kan inte röra mig!

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sĂ€ngen och kan knappt röra mig. Har sĂ„n fruktansvĂ€rd trĂ€ningsvĂ€rk. Körde ju pilates hĂ€r hemma och fy sĂ„ jobbigt. Tror det börjar bli bĂ€ttre nu som tur Ă€r. Har knappt kunnat resa mig upp sjĂ€lv och gĂ„ i trappor och sĂ€tta sig pĂ„ toaletten har varit vĂ€rst. Nu har jag dessutom trĂ€ningsvĂ€rk i högerarmen. Körde ju badminton igĂ„r och det var sĂ„ himla roligt :) sĂ„ detta ska vi fortsĂ€tta med varje vecka nu. 
Nu ska jag försöka ta mig upp och stÀda lite hÀr hemma, Àr ledig idag sÄ senare blir det nog fika med Anki, Mela och Nadi :)

Utvilad!

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag haft 3 lediga dagar sĂ„ jag kĂ€nner mig utvilad, har ju dessutom sovmorgon idag :) Ă€lskar sovmorgon och bĂ€st Ă€r det nĂ€r man fĂ„r dela den med nĂ„gon ❀ 


Dom nya byrÄerna Àr pÄ plats och nya sÀngklÀder Àr pÄ sÄ nu vÀntar vi bara pÄ sÀngen. Hatar leveranstid sÄ tyvÀrr fÄr vi vÀnta 2-3 veckor till...