jennyfathers

Skaldjursmiddag!

Kategori: Vardagslivet

Idag unnade vi oss skaldjur. Alltid lika gott 😊Helsingborg!

Kategori: Vardagslivet

Åkte ju till Helsingborg med älsklingen i lördags. Mitt älskade Helsingborg! Bara älskar att vara där... Vi hälsade på Sanna och Alf 😊 hade en super mysig helg och det blev även utgång. Längesen jag festade så var rätt seg i söndags. Vi var ute på ställe Villan heter det och det var jätte skoj. Har aldrig varit där innan och alltid undrar hur det ser ut där inne. 
Vi var även på Väla i helgen och självklart ville mitt hjärta in på den ny öppnade apple butiken. Har varit på Apple en gång innan och det är ganska hysteriskt där inne. Undra varför dom inte öppnat i Göteborg ännu...

Uppe med tuppen!

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon goodmooorgon!
Idag är jag ledig men va gör jag uppe nu egentligen? Varje dag de senaste har jag vaknat självmant innan älsklingen ska upp och varit vaken någon timma sen somnat om. Skönt! 😊 men idag ska jag till Ullared så nu kan jag lika gärna vara vaken. Faktiskt väldigt mysigt att gå upp samtidigt på vardagarna även om det brukar vara lite stressigt. Hoppas på ett sånt jobb senare i livet. Nu har älsklingen gått så nu ska jag ligga i sängen lite och dricka kaffe och kolla på tv lite innan det är dags att göra mig iordning. Ikväll blir det badminton 😀 en bra dag idag!!

Alla kan göra något!

Kategori: Vardagslivet

Även ett litet bidrag är ett bidrag och jag kände att även om jag inte kan hjälpa till så mycket så är det iallafall lite och tänker alla så så blir det mycket tillsammans 😊 kände att jag behöver jobba lite på karman också. 
13 november

Kategori: Vardagslivet

Detta är en bra vecka! jag har sovmorgon veckan ut, på fredag kommer lönen, jag är ledig i helgen och det bästa av allt är att jag åker till Helsingborg på lördag 😊😊 älskade Helsingborg som jag har saknat så mycket. Nu vill jag ha helg!

Kan inte röra mig!

Kategori: Vardagslivet

Ligger i sängen och kan knappt röra mig. Har sån fruktansvärd träningsvärk. Körde ju pilates här hemma och fy så jobbigt. Tror det börjar bli bättre nu som tur är. Har knappt kunnat resa mig upp själv och gå i trappor och sätta sig på toaletten har varit värst. Nu har jag dessutom träningsvärk i högerarmen. Körde ju badminton igår och det var så himla roligt :) så detta ska vi fortsätta med varje vecka nu. 
Nu ska jag försöka ta mig upp och städa lite här hemma, är ledig idag så senare blir det nog fika med Anki, Mela och Nadi :)

Utvilad!

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag haft 3 lediga dagar så jag känner mig utvilad, har ju dessutom sovmorgon idag :) älskar sovmorgon och bäst är det när man får dela den med någon ❤️ 


Dom nya byråerna är på plats och nya sängkläder är på så nu väntar vi bara på sängen. Hatar leveranstid så tyvärr får vi vänta 2-3 veckor till...