jennyfathers

Spa!!

Kategori: Vardagslivet

Jag och älsklingen har bokat spa 😊😊 blir med övernattning och rummet har havsutsikt. Frukostbuffé + middag. Det ska bli så himla mysigt och jag har aldrig varit på spa innan så nu längtar jag jätte mycket.

Jobbhelg!

Kategori: Vardagslivet

Helgen har gått fort även om detta var min jobbhelg. Efter jobbet i fredags blev det födelsedagsmiddag på Gyllene Prag  😋 mums!


Efter jobbet på lördagen åkte jag hem till Ida och lille Rio. Blev så trött och åkte hem och sov och vaknade självmant på söndagen 7:30 😊 så drog till gymmet innan jobbet 💪
Var dessutom sol och klar blå himmel. Vem blir inte glad av det!?
Älskar sånt vinterväder ❄️☀️
Helgen!

Kategori: Vardagslivet

Älskar helgerna då jag är ledig och vi har roliga saker planerat. 

I lördags var vi ute och åt tapas med Sanna och Alf på nya pinchos resturangen i stan. Älskar tapas och de va så himla gott.


Efter de gick vi och tog ett glas och sen vidare till bion. Såg Micke och Veronica.. Jätte bra film 😊

I söndags när vi vaknade så drog vi till gymnet 💪 jätte roligt att träna med älsklingen :)
Senare kom mamma och hämtade mig för vi skulle göra iordning för Ellens babyshower.

Det blev jätte lyckat och hon blev glad och överraskad 😊💙


Godmorgon!

Kategori: Vardagslivet

Vaknade utvilad 7:45 och det känns så jäkla skönt :) tog en kopp kaffe sen gick jag och älsklingen till gymmet 💪 bra start på dagen och nu är det dags för frukost. 

Snart helg!

Kategori: Vardagslivet

Det ska bli så himla skönt med helg. Har jobbat 8 dagar i streck och innan de så var jag bara ledig en dag. Har ju valt det själv för ibland tycker jag de känns onödigt att vara ledig mitt i veckan, finns inte så mycket att göra mer än att fixa hemma och då jobbar jag hellre :)

Ska sova ut på lördag men tror faktiskt jag kommer vakna tidigt ändå. Sen ska vi ut och äta tapas och efter de blir de bio :) 

Året som gått!

Kategori: Vardagslivet

Vi hade tur och fick våran fina lägenhet, tajmingen hade inte kunnat vara bättre. Hade en mysig dag i Köpenhamn med mamma och hade en ännu mysigare midsommarhelg i Skåne med familjen. Shopping weekend i London med älsklingen. 3 underbara veckors semester runt om i Sverige och vädret hade inte kunnat vara bättre. Fick den glada nyheten att jag skulle bli moster ❤️ Hälsade på lillebror i Malmö. Fick chansen att vara med och öppna upp nya butiken i nordstan och kan även delvis säga att jag fått nytt jobb. Blev bjuden av mitt hjärta på en galet bra show och 3 rätters med Joe Labero. Hade en toppen födelsedag! Fick överraskningskalas med vänner och min underbara familj. Och avslutade året med ett toppen nyårsfirande med bästa vännerna. 2014 har varit ett toppen år och kan bara önska att 2015 blir minst lika bra..Rast!

Kategori: Vardagslivet

Jobbar extra i nordstan 2 och håller på att hänga om för nya kampanjen 😊 men nu har jag rast och precis ätit. Har sovit jätte dåligt de senaste men har varit ledig i helgen så det har inte gjort så mycket. Haft en toppen helg med min älskling ❤️ Lagade jättegod middag och efterrätt blev gino i lördag och i söndag va vi och kollade på bil 😊.
Händer mycket i mitt liv och det verkar även vara intressant för andra. Men jag delar gärna med mig 😊
För ni vet när man ibland bläddrar på nyhetsflödet i Facebook och råkar gilla en bild. Tar man sedan bort det så ser personen ändå att man tryckt like. Samma gäller vänförfrågningar på instagram 😊