jennyfathers

Godmorgon!

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon söndag och först advent! ⭐️
Inne sovmorgon här inte men jag vaknade självmant en kvart innan klockan skulle ringa.

Igår blev det tentaplugga i 10 timmar...
Cecilia kom hit vid 12 och åkte hem 22 någon gång sen hade vi i och för sig en lunchpaus på torget också.
Min tredje tenta är på måndag och idag ska jag iväg så är lite stressad över den men får göra så gott de går helt enkelt.
I redovisning är det och jag tycker de är kul men svårt. Bokföringsdelen iallafall sen ska man kunna förklara alla begrepp och det är det jag tycker är svårt.
Efter de är de två tentor kvar plus inlämningar sen går jag på julledigt. Jag längtar och jag ska verkligen vila upp mig 😊.

Nu ligger jag i sängen dricker kaffe och ska strax upp och göra mig iordning.
Ligger och funderar på vilken säng jag ska köpa. Var och kollade förra veckan och sängen har jag nig egentligen bestämt mig för men det är gaveln jag inte riktigt vet vad jag ska ha. Köpte nya sängkläder med som jag älskar 😊 kommer bli så fint ihop med en mörkgrå säng.

Kan inte bestämma om jag vill ha en slät med nackkuddar eller en med knappar som går in. Tycker egentligen om den med knapparna men vet inte riktigt om det är min stil.

London!

Kategori: Bilder

Godmorgon!

Kategori: Vardagslivet

Igår somnade jag tidigt och vaknade ganska utvilad 6:45. Hade velat sova lite längre men antagligen så behövdes inte de.

Bara bra då har jag fler timmar att få saker gjort på 😊 måste plugga och försöka leta LIA. Sen vill jag åka och kolla på säng och julsaker. Längtar verkligen till jag kan julpynta här hemma. Ska börja tidigt i år, tror jag sätter igång efter resan.

Sen ska jag som vanligt städa lite också och kanske färga håret. Skulle även behöva rensa för det är fullt överallt här hemma. Klädkammaren är proppfull och jag är rädd att stången ska gå av för att alla kläder väger så mycket. Man tröttnar ju på sina kläder med och hoppas jag hitta massa nytt i London 😊.

Trött

Kategori: Vardagslivet

Och jag har undrat varför jag är så trött hela tiden så kom jag på idag att jag faktiskt inte haft två lediga dagar på rak på över 6 veckor!!! 😵😴
Fram till nu i helgen då 😊 men ska på aw på fredag och kommer säkert inte vilja vara hemma hela helgen även om jag egentligen skulle behöva en dag till att bara vila. Sen är det ju Fars dag på söndag med 💙

Nu måste jag försöka sova. Haft lite svårt att lägga mig i tid men har ju känt att 5-6 timmar sömn inte räcker för mig.

Godnatt!

Kategori: Vardagslivet

Tänkte jag skulle försöka sova nu så jag är pigg och glad imorgon. Första dagen på nya jobbet imorgon. Ska blir skönt att jobba på Frölunda torg så har jag nära hem 😊

Här är lite bilder från omhänget förra veckan. Roligaste som finns att göra!