jennyfathers

Nya glas.

Kategori: Vardagslivet

Köpte nya glas för ett tag sen och har gjort om i skåpen lite så har ställt de jag tycker mest om på samma ställe.

💃💃💃

Kategori: Vardagslivet

Besviken.

Kategori: Vardagslivet

Kom precis hem från jobbet. Eller jag har hunnit sminka av mig och ta på myskläderna. Så hungrig så tänkte fixa mat och varit så himla sugen på pannkakor i flera dagar nu. Så kunde jag ta med till jobbet imon med. Så börjar plocka fram och så ska jag leta upp ett recept och fan 😩 så kom jag på att jag inte har några ägg. Så himla besviken och orkade inte gå till affären heller.. Jag rensade kyl och frys häromdagen och slängde hur mycket som helst blandannat nästan ett helt ägg paket. De stod att de precis hade gått ut. Vet att allt håller så mycket längre än vad som står men får panik över sånt så slänger alltid. Slängde hur mycket som helt och tömde nästan hela frysen. Inte så bra och inte direkt ekonomiskt så får bli bättre på att äta upp de jag har hemma.
VILL HA PANNKAKOR!! 😩 får bli att köpa ägg imon..

Livet efter dig.

Kategori: Vardagslivet

Blev bio i lördags och de va jätte mysigt. Ska börja gå på bio oftare. Såg på Livet efter dig. En riktigt bra film men tror ingen kunde hålla tårarna inne. Hon bredvid mig storgrät verkligen. Hörde även en annan som grät lite hysteriskt. Stackare! Men helt klart värd att se men sånna filmer är mer bekväma att se hemma om man är väldigt känslig.

😴😴😴

Kategori: Vardagslivet

Herregud va trött jag är idag. Vaknade 10:45!!!!! Vem sover ens så länge? Har nog inte gjort de sen jag var typ 15 eller nåt. Fick lite panik och ångest över att sova bort hela dagen men skitsamma min kropp behövde väl de. Vaknade först 6:30 och funderade på att gå upp men drog ner persiennerna och somnade om istället.
Nu ska jag dricka kaffe och vakna till liv sen spendera denna söndag med att tvätta lite tror jag.