jennyfathers

Jullov! ☃️

Kategori: Vardagslivet

Nu har jag jullov 😊 så himla skönt!

Och första terminen har gått så bra. Det har varit svårt och väldigt stressigt emellanåt men jag är så stolt och har faktiskt fått högsta betyg på allt jag gjort hittills 😊 

Nu ska jag passa på att vila upp mig. Blir lite extra jobb men tillräckligt för att jag ska hinna vila och så. Har längtat efter en dag då jag bara är hemma och slappar och idag blev en sån dag. Har tvättat men annars har jag bara tittat på serie hela dagen.
Sen igår har jag sett två säsonger av SKAM. Så himla bra serie! Men än så länge finns bara två säsonger med text men tror den tredje kommer i januari så jag behöver som tur är inte vänta så länge.

Plugg!

Kategori: Vardagslivet

Varit mycket plugg det senaste och så mycket stress. Och jag sitter och kollar min mail hela tiden då jag väntar på resultatet på tentan från förra veckan. Tre tentor på två veckor 😵 och nu har jag bara en kvar tills jullovet börjar och jag längtar så mycket. Ska verkligen passa på att vila upp mig och längtar så till julafton. Mysigaste dagen på året men måste ut och leta paket till julklappsleken.

Älskar mina nya temuggar jag köpt. Gråa med guldkant 😊