jennyfathers

Solig lördag! ☀️

Kategori: Vardagslivet

Man blir alltid lika glad av lite sol 😊 ska nog ta på mig vårjackan idag.


Idag vaknade jag pigg och utvilad kl 7. Har tvättat och städat badrummet.
Nu kollar jag på the hills och ska måla naglarna. Sen ska jag åka och hämta Cecilia så ska vi äta sushi, baka kladdkaka och kolla på film 😊👍 bra lördag helt enkelt! Och imorgon blir det shopping! 

Sjuk!

Kategori: Vardagslivet

I fredags natt kom vinterkräksjukan till mig 🤢 hemsk natt men nu har äntligen illamåendet gått över. Fortfarande feber och  så himla ont i ryggen och nacken. 

Har orkat ta mig ut till soffan nu och tittar på lets dance. Hejar på Samir ☺️ har gjort iordning vätskeersättning som jag ska försöka få i mig och snart kommer mamma och lämnar lite mat utanför dörren så jag får i mig något att äta.

Happy international women's day!

Kategori: Vardagslivet

😍😍😍

Kategori: Vardagslivet

Hur bra har inte denna dagen varit då. Okej den började inte så himla bra och påväg hem satt jag fast på bussen i 40 minuter på Älvsborgsbron pga en olycka. Men sen blev de bättre 😊 hittade påskmust i mataffären. Godaste drickan jag vet! Och så fick jag mail om skattebeskedet också 🤑 bättre än vad jag trodde och detta året får jag pengarna i april. Dom kommer lägligt då jag har bokat en resa också plus att i april är sista månaden jag får pengar från CSN innan höstterminen börjar.