jennyfathers

😩😩😩

Kategori: Vardagslivet

Tror jag börjar bli sjuk :( kan inte sova och det är typ storm ute så de gör de inte lättare heller. Ont i halsen och känner mig febrig och hittar inga värktabletter... Ska dessutom upp och jobba om 3 timmar.. Trött och jäkligt bitter!!!

Senaste..

Kategori: Vardagslivet

Phille var ju hemma och hälsade på förra helgen så vi passade på att ha familjefrukost innan jag skulle jobba.
Jätte gott och jätte mysigt! :) inte vant mig riktigt att han inte bor här längre men nästa månad åker vi och hälsar på.


I tisdags blev det tapas med jobbet, hur gott som helst. Älskar verkligen tapas! Sen vidare till Jill på Rondo med resten av kollegorna. Lyckad kväll! Och mycket trött dagen efter men nu är det helg och jag är ledig :)

Nu ska jag väcka älsklingen som ligger så sött och sover här bredvid 😘

Helgen!

Kategori: Vardagslivet

I fredags kom Mats mamma och morfar förbi på middag. Dom hade inte sett lägenheten innan och dom tyckte den va jätte fin 😊 i lördags blev de lunch på torget och på kvällen åkte vi hem till Sanna och Alf. Dom har flyttat och lägenheten var jätte fin och väldigt mysig.. Spelade spel och åt ostbricka 😋 sen in till stan. Bra ledig helg! 
Jobb jobb jobb

Kategori: Vardagslivet

Jobbat en hel del de senaste och denna veckan började jag med att jobba 8-19:15 och idag började jag 9 och åkte inte från jobbet förens vid 20:30... Helt slut och imorgon börjar jag 9 igen. Och efter jobbet ska jag direkt till skolan 😩Konstigt nog så kan jag ändå inte sova!?!? Får helt enkelt ta igen sömnen till helgen för jag är ledig fredag-söndag 😊