jennyfathers

Bästa helgen på länge!

Kategori: Vardagslivet

Japp då är det december imorgon och bara 2 veckor tills jag fyller år :) 
Fy nu börjar man bli gammal faktiskt..

Haft en super bra helg men den har gått för fort som alltid.. Igår var vi på ikea och köpte hyllor och sen kom mamma och Ellen förbi på tacos..
Sen har vi julpyntat och haft det mys. Älskar verkligen våran lägenhet!!
Har varit svårt att veta lite hur man vill ha det men hyllorna blev så bra och satte även upp tavellist i hallen. Idag har vi varit på liseberg :)
Var där med Mats och våra mammor och självklart vann mamma 2 stjärnvinster, hon som inte ens äter godis haha..Bästa helgen på länge!! ❤️❤️❤️

Finbesök

Kategori: Vardagslivet

I veckan hade jag finbesök här hemma :) 
Kim och Max kom förbi på lite kaffe. Sen blev de en sväng till torget också och jag tror jag hittat en ny väska jag vill ha.. Dags att börja spara!!Myshelg!

Kategori: Vardagslivet

Ledig helg :) så skönt att få sova ut tillsammans med min älskling. Mitt allt ❤️ Denna helgen ska bli en lugnt helg och vi ska fixa lite här hemma. Sätter nog upp julgrejerna idag. Mysigt med alla ljus, älskar verkligen julen!! 

1 månad kvar :)

Kategori: Vardagslivet

24/11 och det betyder att det bara är 1 månad kvar till jul :). Galet va fort tiden går! Älskar julen då hela familjen är samlad. 
Nu ska jag göra mig oordning för jobb sen vidare till skolan... 

Trött..

Kategori: Vardagslivet

Galet trött och nu är jag på väg till jobbet. Var hemma vid 23 igår så blev inte så mycket sömn.. Mycket jobb nu men det är bara skoj :) förra veckan blev de långa dagar när vi gjorde iordning nya butiken i nordstan. Den är så himla fin!! Och denna veckan blev det en tripp till Stockholm och dessutom 42 timmars jobb på det men får betalt för 52 så ska inte klaga :) 

Gick förbi nya zanzlöza butiken igår som hade invigning i veckan. Hoppas de hittar lokal så en öppnar i Göteborg med men så länge får man nöja sig med zanzlöza utbudet vi har i glitter butiker. Stockholm

Kategori: Vardagslivet

Sitter nu på tåget på väg hem från Stockholm.. Är så galet trött och har ont i fötterna. Mycket spring i stan men det har varit så kul. Kollat in huvudkontoret och hälsat på Annie :) hunnit med väldigt mycket. Shoppade även massa smycken för bara 5kr styck och 3 klockor för 10kr styck :) nu har jag både i silver, guld och rosé. Börjat gilla guld så nu tänkte jag börja använda de också och då behövde jag ju lite nytt.