jennyfathers

Semester ☀️

Kategori: Vardagslivet

Resan är bokad! 👌 och nu längtar jag så mycket till semestern och värme. Har även bokat in två nätter i Danmark och kanske även blir en liten tripp till Torekov och Köpenhamn.

😴😴😴

Kategori: Vardagslivet

Tänkte att jag skulle ta dagen till att städa, putsa fönster och skruva ihop nya balkongbordet men just nu är jag så jäkla trött och kaffe hjälpte inte så ska nog vila en stund så får jag förhoppningsvis energi till senare.

Onsdag.

Kategori: Vardagslivet

Godmorgon! 
Har redan varit och tvättat 3 maskiner och snart ska de in i torktumlaren.
Börjar sent idag men passade på att få lite saker gjorda här hemma så blev inte direkt någon sovmorgon.

Skulle behöva tvätta fönstrena också men hinner nog inte innan jobbet för de är måååånga fönster att putsa. 
Har iallafall fixat blommor och nytt bord till balkongen så nu är sommaren välkommen 😊☀️


🌹🌹🌹

Kategori: Vardagslivet🎓🍾❤️

Kategori: Vardagslivet

Varit full rulle de senaste så har inte haft tid att skriva något. Så nu är det skönt med ledigt och igår var det ingen vanlig dag för det var Ellens examensdag. Stort tycker jag! Och sjukt imponerad av att orka och ha disciplin till att plugga när man jobbar heltid och har familj att ta hand om. 
Själv har jag varken ork eller disciplin att  ens öppna matteboken en ledig dag hahah 😂

Bada!

Kategori: Vardagslivet

Årets första dopp är avklarat. Första för de två senaste åren tror jag till och med. Kan inte komma ihåg att jag badade någon gång förra året. Brukar sällan bada i Sverige faktiskt men detta året var det riktigt skönt. Kallt till en början men svalkandes och de behövdes verkligen för de va helt galet varmt.


Idag åkte vi ut igen men hoppade att bada faktiskt. De blåste en del så blev inte direkt svettig. Men mysigt har det varit och jag har haft bästa helgen på länge 😊
En bra dag!

Kategori: Vardagslivet

Hade en bra och mysig dag förra veckan. En vanlig jobbdag så blir de nästan alltid att man äter lunch själv och de är så himla tråkigt. Men Steffi kom in med en vän och gjorde mig sällskap. Åt på jensens. Gillar de stället för dom har bra och god lunch men helt klart sämsta servicen. Hur kan man ha så kass service?!?!
Efter jobbet mötte jag Stefania och det blev lite spontan shopping i nya bikbok affären som öppnat. Sen vidare för middag och det blev tapas som jag älskar så mycket. Alltid lika gott 😊

Vi satt där väldigt länge tills vi såg hur mycket klockan var och de var dags att åka hem och sova.

Spontan och mysig dag! 

Rensat

Kategori: Vardagslivet

Då va typ alla klädlådor städade och så mycket lättare att se vad man har. Får se hur länge de håller bara. Borde egentligen ha rensat lite mer men har så svårt för att slänga saker men nu får jag inte ens plats med de nya kläderna jag köpte förra veckan. Klädkammaren är också full och har man för mycket så ser man inte vad man har riktigt.